Neler Yeni

Yardım İnternetimiz çok kötü ama suçlu benim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar şimdi valorant oynuyordum annem çağırdı her zamanki gibi yine bağıra bağıra internet niye kötü napıyorsun yine diye azarlamaya başladı ben sıkıldım artık sinirden ağlayasım geliyor bir şey yapmıyorum ben sadece alt tarafı oyun giriyorum oyun indirmiyorum yada hülülü sitelere girmiyorum artık sinirden suçlu benim diye düşünüyorum ben çokmu internet tüketiyorum paranoyak olacağım artık lütfen yardım edin

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar şimdi valorant oynuyordum annem çağırdı her zamanki gibi yine bağıra bağıra internet niye kötü napıyorsun yine diye azarlamaya başladı ben sıkıldım artık sinirden ağlayasım geliyor bir şey yapmıyorum ben sadece alt tarafı oyun giriyorum oyun indirmiyorum yada hülülü sitelere girmiyorum artık sinirden suçlu benim diye düşünüyorum ben çokmu internet tüketiyorum paranoyak olacağım artık lütfen yardım edin
İnternet kullanmak için var zaten.

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
internette değilde pcye laf yapmasın bence yeter
ne kadar kullandığını nerden bilelim?

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
oyunla alakası yok ki hız düşmesinin internetin kötü olma sebebi ya hız yeterli degil yada altyapı sorunu ile ilgili burda suç seninle alakalı degil kendine bu kadar yüklenme

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni internet alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablonet iyi altyapı varsa (y)
iş para olunca almazlar kesin millenicom ve keenetic omni dsl göstermeyi düşünüyorum ama onlar kesin kabul etmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
mehmet gök
internetin düşük tür en ufak şeyde hızı bitiyordur ondan olabilir

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internetin düşük tür en ufak şeyde hızı bitiyordur ondan olabilir
yine geldi yine azarladı bir yerlere giriyorsun ağır ağır şeylere giriyorsun diyip duruyor bana ben bıktım artık

_FetvacI

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Fetva
Ya aslında bunun bir çözümü yok. Haddi altyapı var bu sefer hizmet sağlayıcının sunucuları dolu oluyor. Hadi o dolu değil Avrupa çıkışı sıkntılı. Hadi o da sıkıntı değil Valorantın sunucular gg. Yani yapacak hiçbir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yine geldi yine azarladı bir yerlere giriyorsun ağır ağır şeylere giriyorsun diyip duruyor bana ben bıktım artık
Takılma böyle seylere sunu izlet.

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hülülü siteler :oops:

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya aslında bunun bir çözümü yok. Haddi altyapı var bu sefer hizmet sağlayıcının sunucuları dolu oluyor. Hadi o dolu değil Avrupa çıkışı sıkntılı. Hadi o da sıkıntı değil Valorantın sunucular gg. Yani yapacak hiçbir şey yok.
ya hayır benim internet iyi bazen çok kötü oluyor ama en çok annem ve babamda oluyor internet gidiyor deyip duruyorlar bana babam zorlamıyorda en çok annem kızıyor niye giremiyorum ben niye yalan söylüyorsun neden ağır şeylere giriyorsun GİRMİYORUM ama anlamıyor

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Benim annem kötü internete iyi diyor :d

İSS'nizi değiştirin. Millenicom önerimdir.

Madem internet kötü, değiştirin dersin.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim annem kötü internete iyi diyor :d

İSS'nizi değiştirin. Millenicom önerimdir.

Madem internet kötü, değiştirin dersin.
birdaha gelsin diyecem artık ya ben bıktım zaten poyraz wifi midir nedir saçma sapan isimle 4 yıldır kullanıyoruz artık söyleyicem anneme 35 mpbs tarifeyi göstericem modem belki idare ederiz olmazsa kendi paramdan keenetic omni dsl alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,523
Üyeler
161,868
Son üye
cigolcu
Top Bottom