İNTERNETİMLE MESAJ BİLE GÖNDEREMİYORUM

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,245
Uygunsuz dil
1624296482150.png

LAĞNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN KAFAYI YİYECEĞİM Arkadaşlar sakin kalamıourum elim ayam titriyo sinirden türk telekom vergidği hıza bakın sinirden yazamıyorum mesaj göndermiyo internet mesajjj valoya bi giriyorum 1100 ping alıyorum ğıaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kafayı yicem nolur yardım edin müşteri hizmetlerini ararsam küfür ederim.

Alıntıyı görüntüle
LAĞNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN KAFAYI YİYECEĞİM Arkadaşlar sakin kalamıourum elim ayam titriyo sinirden türk telekom vergidği hıza bakın sinirden yazamıyorum mesaj göndermiyo internet mesajjj valoya bi giriyorum 1100 ping alıyorum ğıaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kafayı yicem nolur yardım edin müşteri hizmetlerini ararsam küfür ederim.
internet hızın düşük değil sadece tr de yaşıyorsun

Upload aşırı düşük o kadar almana imkan yok
bende 7 download 0.5 upload var.
Müşteri hizmetlerini ara hallederler

geçmiş olsun.
Sakin bir biçimde arayıp arıza kaydı oluşturun.

Kusura bakmayın da ben ne yapayım deli oluyorum caps i farketmedim sinirden modemim eski bundan dolayı olabilirmi wifi yi kapatınca bi nebzede olsa düzeliyor (modem 6 yıllık)

Kusura bakmayın da ben ne yapayım deli oluyorum caps i farketmedim sinirden modemim eski bundan dolayı olabilirmi wifi yi kapatınca bi nebzede olsa düzeliyor (modem 6 yıllık)
Modem değiştirmeyi deneyin.
Ama ADSL için 16Mbps pakette bu hızlar normal karşılanıyor.

Alıntıyı görüntüle
Sen bana biraz download ver ben'de sana biraz upload veriyim
bu arada şaka gibi upload 5 mbps download 4mbps :D 1 haftadır down yerlerde.

Modem değiştirmeyi deneyin.
Ama ADSL için 16Mbps pakette bu hızlar normal karşılanıyor.
benim internetimin 1 yıl süresi daha var ben paketimi yükseltmeyi denesem yükseltebilirmiyim birde modemimi değiştiririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen bana biraz download ver ben'de sana biraz upload veriyim
bu arada şaka gibi upload 5 mbps download 4mbps :D 1 haftadır down yerlerde.
iyice sinirleniyorum al dowland senin olsun sadece mesaj göndermek istiyorum o kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,210,208
Üyeler
195,300
Son üye
CagkanNovara
Geri