S1000RR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 246
Ben 100mbps aldım 127 geliyoBenim internetim her zaman kötü. Birkere bile vaadedilen hızları alamadım, üstüne çıkmayın geçtim bile.
Ben 100mbps aldım 127 geliyoBenim internetim her zaman kötü. Birkere bile vaadedilen hızları alamadım, üstüne çıkmayın geçtim bile.
Bir arkadaşım ile konuştum, sorun bölgesel galiba. Arkadaşım tt'de onda da sorun var. Ben Kablonet'teyim hız olması gerektiği gibi ama siteler geç açılıyor.tt den olmasın tt altyapısı kullanıyormuş arkadaşına attığı fotoda
anne pro 2 custom yazıyor nasıl custom anlamadım tam olarakBilgisayar yavaş olduğu için internetin hızlı veya yavaş olduğunu anlayamıyorum.
bir dakika yetkili servisini arayarkadaşlar pc de normalde 100 mbps alıyorum ama sitelere geç giriyor mobilde insta yüklenmiyor resmen bembeyaz ekrana bakıyorum mobil internetim turkcell o da bir şey göstertmiyor internetlerde bir sorun mu var arkadaşlarım da yaşamış sorunu
arayıp geliyorum internet gittibir dakika yetkili servisini aray
Benim ki her zaman yavaş o yüzden daha da yavaşlasa bile anlamayacağım.arkadaşlar pc de normalde 100 mbps alıyorum ama sitelere geç giriyor mobilde insta yüklenmiyor resmen bembeyaz ekrana bakıyorum mobil internetim turkcell o da bir şey göstertmiyor internetlerde bir sorun mu var arkadaşlarım da yaşamış sorunu