Neler Yeni

internetiniz yavaş mı ?

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Ayrıca ekleme yapayım, şu anda 2.4GHz ile bağlıyım ve modem ile aramda 50cm mesafe var. İnstagram'da keşfetin yüklenmesi 5 saniye sürüyor. İnstagram kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü bu internet ile aynı anda 2 adet 4k video izleyebiliyorum.
knk sitelerle alakalı değildir diye tahmin ediyorum çünkü sadece bizim şehirde yaşayan arkadaşlarda oluyormuş hatta bizim bir arkadaş tt kullanıyor çocuğun interneti bakım var diye kesmişler yarına kadar biz kendi isslerimizi aradığımızda sorun yok demişlerdi sosyal medyada hiç bir platforma girilmiyor

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yo ben TT ile uçuyorum.
Captggggggure.PNG

Normalde 16 civarı olması gereken Down bu halde arayıp iyi bir agız dalaşına giricem ama.

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Bilgisayar yavaş olduğu için internetin hızlı veya yavaş olduğunu anlayamıyorum.
Bende 980 pro 100mbps int var bende de bazı siteler yavaş açılıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ekleme yapayım, şu anda 2.4GHz ile bağlıyım ve modem ile aramda 50cm mesafe var. İnstagram'da keşfetin yüklenmesi 5 saniye sürüyor. İnstagram kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü bu internet ile aynı anda 2 adet 4k video izleyebiliyorum.
4 adet izliyebiliyosun sitelerle alakalı

TALHA MURAT

80+ Silver
bizde bağlı var ama kullanmıyorlar knk şehir genelinde farklı iss kullananlarda da var sıkıntı

kablonet knk ama yaptık hatta iss yetkilisi ile görüşme esnasında yapmamı istemişti bir reset atacaktı o da
Bende kablonet kullanıyorum bende sorun yok.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
knk sitelerle alakalı değildir diye tahmin ediyorum çünkü sadece bizim şehirde yaşayan arkadaşlarda oluyormuş hatta bizim bir arkadaş tt kullanıyor çocuğun interneti bakım var diye kesmişler yarına kadar biz kendi isslerimizi aradığımızda sorun yok demişlerdi sosyal medyada hiç bir platforma girilmiyor
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ben Ankara Keçiören'de oturuyorum ve bugün benim arkadaşımın da(Türk Telekom) interneti uzun bir süre kesildi fakat gün içerisinde geri geldi mi sormadım. Ayrıca son 3-4 gündür belirttiğiniz problemleri Superonline ile yaşıyorum.
Bende 980 pro 100mbps int var bende de bazı siteler yavaş açılıyo

4 adet izliyebiliyosun sitelerle alakalı
4 Adet 4k açacak bilgisayarım yok :( 1 Televizyon 1 Bilgisayar şeklinde deneyimleyebildim. Televizyon Wi-Fi üzerinden bağlıydı.

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ben Ankara Keçiören'de oturuyorum ve bugün benim arkadaşımın da(Türk Telekom) interneti uzun bir süre kesildi fakat gün içerisinde geri geldi mi sormadım. Ayrıca son 3-4 gündür belirttiğiniz problemleri Superonline ile yaşıyorum.

4 Adet 4k açacak bilgisayarım yok :( 1 Televizyon 1 Bilgisayar şeklinde deneyimleyebildim. Televizyon Wi-Fi üzerinden bağlıydı.
Aynı cihazdan 4 tane video aç

İstanbul ataşehir kablonet

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Televizyon LG WebOS 5.0 kullanıyor ve yalnızca 1 adet açabiliyorum, bilgisayarım ise 1 4K videoyu zor kaldırıyorken 4 adet 4K video açarsam, ev havaalanına dönebilir.
Youtube dan 4k video bul aynı videoyu 4 sekmede aç olsun bitsin yada 1 tane aç görev yöneticisinde int in ne kadar kullanıldığına bak 100 e gelene kadar çarp

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Bende şuan internet yavaş değil de ping bir tık yükselmiş.
Millenicom

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Youtube dan 4k video bul aynı videoyu 4 sekmede aç olsun bitsin yada 1 tane aç görev yöneticisinde int in ne kadar kullanıldığına bak 100 e gelene kadar çarp
3 Adet açtığımda 62mbps kullanıyor, yani ortalama 5 adet açılacağını düşünürsek, herkesin odasında 4k televizyon olsa ve herkes aynı anda dizi izlese bile yeterli gelecek düzeyde bir internet. 100mbps gerçekten güzel bir hız. Ancak arkadaşın sorununa bir çözüm bulamadık, aklıma da bir çözüm yolu gelmiyor açıkçası. Site veya operatör kaynaklı olması çok bir şey değiştirmeyecek, ikisi de ülkemiz de çözüm bulunamayacak sorunlar maalesef.

BIGGZ

80+ Bronze
Internetin genelinde sorun var, sunucular saldırıya uğruyor veya çöküyor büyük ihtimalle. Mesela Youtube da 1080p video açan internet Instagram ı açamıyor. Umarım anlamışsındır, hepsi birbirinden farklı. Sunucularında sorun var

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim internetim her zaman kötü. Birkere bile vaadedilen hızları alamadım, üstüne çıkmayın geçtim bile.

Top Bottom