İnternette herkesin yaşı çokmu büyük

Bak engellemiştim arkamdan atıp tutmuşsun. Yok işsiz güçsüz yok hayatı yok falan. Olm sana ailen hiç terbiye öğretmedi mi? Hiç mi başkalarının konuşmalarına kulak asmadın? Babam yaşında dediğin adama böyle konuşman ayıp değil mi? Ve hâlâ üste çıkmaya çalışıyorsun. Yapacağın tek şey; o konuda "Ağabey tamam yaşım küçük, olayın vahimliğini kavrayamadım" demekken nerelere geldi konu, ayrıca konunun da buraya gelmesinin suçunu da üstlenmiyorsun. Resmen yağ gibi çocuksun, helal olsun.

İşimin bir bölümü de bir şeyi anlamayan insanların kafalarına vura vura anlamalarını sağlamak. Tam bana göre bir elemansın. Nereden anladın dersen geçmiş konuşmalara bakabilirsin. Gerçi yine anlayacağını pek sanmıyorum ama...

Umarım bir gün karşılaşırız iş hayatında. :D
Burası sanal zaten arkası önü yok işin senin oğlun yaşında çocukla saatlerce sanalda tartışman yok taş fotosu atıp daha mantıklı cevap verirdi falan ayıp değilmi ben işi tatlıya bağlamakta istedim gel barışak falan istemedin adamada diyon sanada der bana niye atarlanıyon falan der diye kısaca sataşmaya devam dediğim gibi herşeye cevap verdin o dediklerime cevap veremedin 38 yaşında adam mevzusuna tüm gece attın tuttun adamı böyle güm diye duraklatırlar işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burası sanal zaten arkası önü yok işin senin oğlun yaşında çocukla saatlerce sanalda tartışman yok taş fotosu atıp daha mantıklı cevap verirdi falan ayıp değilmi ben işi tatlıya bağlamakta istedim gel barışak falan istemedin adamada diyon sanada der bana niye atarlanıyon falan der diye kısaca sataşmaya devam dediğim gibi herşeye cevap verdin o dediklerime cevap veremedin 38 yaşında adam mevzusuna tüm gece attın tuttun adamı böyle güm diye duraklatırlar işte
Ve niye açtın engeli noldu merakmı ettin ne yazdım diye

Ya bende 97 doğumluyum 28 yaşındayım bu yaş konusuna niye taktım bu kadar adam 38 yaşında teknoloji oyunu seven bir adam
Ya abicim normalmi 38 yaş adamın 15 yaş çocukla saatlerce atışması çocukla çocuk olma diyolarya sevsin istediği kadar bazıları tartışma konusunda yaşımı öğrenince büyükler hemen haklısın veya hiç cevap yazmıyor çekiliyor diyor 15 yaş bebeylenmi uğraşcam bu işsiz adam yardırıyor mk

Ve niye açtın engeli noldu merakmı ettin ne yazdım diye

Ya abicim normalmi 38 yaş adamın 15 yaş çocukla saatlerce atışması çocukla çocuk olma diyolarya sevsin istediği kadar bazıları tartışma konusunda yaşımı öğrenince büyükler hemen haklısın veya hiç cevap yazmıyor çekiliyor diyor 15 yaş bebeylenmi uğraşcam bu işsiz adam yardırıyor mk
Kanki internet ortamini sallamican konuyu detayli okumadim da kufur etmediysen bisey yapmadiysan he de gec kimseyle ugrasma bosa vakit kaybedersin

Mesela bir yerde yaşını belli edenlere gıcık oluyorum 99 lu 95 li gibi. Heralde kendini büyük göstermeye çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,477
Üyeler
185,738
Son üye
beratjix
Geri