bence sağlamlisans gibi yıllardır piyasada olup güvenilir olan yerlerden almanı öneririm ben sağlamlisansdan windows11 home oem key aldım 1 yıldır hiçbir sıkıntı çıkmadıalayım diyorum etkinleştirmesem de pek zararı yok sanki ekranda ki yazı dışında gerek var mı yada veri güvenliği ihlali oluşturur mu ( steam hesabı çaldırma vs)
acaba kaynak kodunda vs bir şey varmıdır dedimde yazılımcı değilim ama belki olabilir diye merak ettimbence sağlamlisans gibi yıllardır piyasada olup güvenilir olan yerlerden almanı öneririm ben sağlamlisansdan windows11 home oem key aldım 1 yıldır hiçbir sıkıntı çıkmadı
o nasıl oluyor crack falan değil değil mi kullanmıyorum çünküMicrosoft activation scrips ile etkinleştir. Para vermene gerek yok.
yok hocam baktım da kms ile falan bulaşmam yinede öneri için sağ ol kullanmıyorum o tip şeylerMicrosoft activation scrips ile etkinleştir. Para vermene gerek yok.
müzik bile indirmiyorum siteler den o kadarMicrosoft activation scrips ile etkinleştir. Para vermene gerek yok.
Kms çok farklı bir şey.acaba kaynak kodunda vs bir şey varmıdır dedimde yazılımcı değilim ama belki olabilir diye merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
o nasıl oluyor crack falan değil değil mi kullanmıyorum çünkü
yok hocam baktım da kms ile falan bulaşmam yinede öneri için sağ ol kullanmıyorum o tip şeyler
müzik bile indirmiyorum siteler den o kadar
Katılıyorumbence sağlamlisans gibi yıllardır piyasada olup güvenilir olan yerlerden almanı öneririm ben sağlamlisansdan windows11 home oem key aldım 1 yıldır hiçbir sıkıntı çıkmadı