Neler Yeni

İnternette Satılan Ucuz Windows Keylerinin Yasal Olmadığı İddia Ediliyor

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Yasal veya değil. Ben Türkiye standartlarında kimsenin windows için binlerce lira vereceğini sanmıyorum Windows 10 Home bile 1300 Lira.
İnternetten key satın aldım ve memnunum bu fiyatlar devam ettiği sürece bence herkes öyle yapmalı.
Aynen katiliyorum. Yasal olsa da olmasa da kimse 1000TL ye win10 almaz

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yasal değilse nasıl fatura kesebiliyorlar?
Aynen bi de bu var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yasal veya değil. Ben Türkiye standartlarında kimsenin windows için binlerce lira vereceğini sanmıyorum Windows 10 Home bile 1300 Lira.
İnternetten key satın aldım ve memnunum bu fiyatlar devam ettiği sürece bence herkes öyle yapmalı.
KMSpico kullanmaktansa en iyisi böyle dediğin gibi.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hocam atıyorum yasal değil. Benim şahsi düşüncem hala yasal olduğu yönünde. Yasal değilse Microsoft'un bize yani son kullanıcıya ne gibi yaptırımları olabilir. Yani işe son kullanıcı gözünden bakalım. Zarar gören biz olur muyuz ?
Hocam yasal değil adamlar kendince para kazanıyor, Microsoft ile konuştu Webtekno ilk elden yasal olmadığı söylendi. KMSPİCO kaynak kodları ile klonlama yapıp dağıtıyorlar, kimse hayrına 1800 TL olan şeyi tek kullanımlık diye 18 TL'ye vermez. Para vermek yerine adamların yazdığı kodların aynısını yazıp cmd üzerinden de ücretsiz olarak etkinleştirebiliyorsun zaten.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
O zaman Crackli kullanmaktan farkı kalmıyor bu mantıkla. E biz keyi alıp direk etkinleştirme bölümüne giriyoruz. Keyi yazıyoruz. Microsoft bunu veritabanı ile karşılaştırıyor. Uyumluysa onaylıyor. Uyumlu ki onaylıyor yani. Yasa dışı bir şey göremedim burda.
klonlama olayını açıklayamam. cmd ile ilgili cahilim.
ama diğer keyler çoğunlukla fabrikalardan çalıntı veya çalıntı kredi kartları vasıtasıyla alınıp satılıyor. microsoft türkiyenin söylediği bu. ilk başta ben de bence OEM keyleri piyasadan kaldırmak için bir hamle demiştim. ama oem keylerin bu kadar ucuz fiyatta olması akıl karı değil. o yüzden webteknonun haklı olduğunu düşünüyorum.oem yerine crack kullanıyorum bende diğer bilgisayarda oem vardı hiç bir farkları yok. performans farkı var mı bilmiyorum. gizlice ramden çalıyor mu acaba?

ventioNN

80+ Platinum
Hocam atıyorum yasal değil. Benim şahsi düşüncem hala yasal olduğu yönünde. Yasal değilse Microsoft'un bize yani son kullanıcıya ne gibi yaptırımları olabilir. Yani işe son kullanıcı gözünden bakalım. Zarar gören biz olur muyuz ?
Bu arada ek olarak, her key sorunsuz sıkıntısız çalışacak diye bir şey yok.
Patlayanlar elbette var,yapacağı yaptırım; key'ini kullanmana engel olmak yani key'in geçersiz olması.
Ötesi berisi yok, her yapanı hapise sokamaz çünkü.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam yasal değil adamlar kendince para kazanıyor, Microsoft ile konuştu Webtekno ilk elden yasal olmadığı söylendi. KMSPİCO kaynak kodları ile klonlama yapıp dağıtıyorlar, kimse hayrına 1800 TL olan şeyi tek kullanımlık diye 18 TL'ye vermez. Para vermek yerine adamların yazdığı kodların aynısını yazıp cmd üzerinden de ücretsiz olarak etkinleştirebiliyorsun zaten.
KMSPİCO ile cracklemekle 5 liraya key alıp girmek aynı şey mi demek istiyorsun hocam ?

Bu arada ek olarak, her key sorunsuz sıkıntısız çalışacak diye bir şey yok.
Patlayanlar elbette var,yapacağı yaptırım; key'ini kullanmana engel olmak yani key'in geçersiz olması.
Ötesi berisi yok, her yapanı hapise sokamaz çünkü.
Patlayana denk geldin mi hiç ?

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
1300tl yi microsofta verip amerigayı zengin edeceğimize 20tl verir mis gibi kullanırım

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
KMSPİCO ile cracklemekle 5 liraya key alıp girmek aynı şey mi demek istiyorsun hocam ?
Hocam KMSPICO önermem virüs sokuyor, direk cmd üzerinden etkinleştirebiliyorsun mesela ben 3-4 yıldır para vermem cmd üzerinden istediğim gibi etkinleştiririm. OEM keylerin çoğunluğu da böyle veya fabrikalardan çalıntı veya çalıntı kredi kartları vasıtasıyla alınıp satılan keyler. Adamlar klonlayıp 5-10 TL'ye satıyor. Ayda 100 kişiye satsa 0 TL koyup 1000-1500 TL kazanıyor.

ventioNN

80+ Platinum

Patlayana denk geldin mi hiç ?
Bu işin ticaretini yapan yakın çevremde çok insan var,crack yapamayıp,key alamayacak olanlarada bana yazdığında key veriyorum.
Bu forumdan 3-4 kişiye de verdim.
Patlayana denk gelmedim fakat çalışmayan key'e fazlasıyla denk geldim.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bir tane ürün alıp 1000 tane aynısından yapılması legal değil. Ben Microsoft olsaydım çakmalara Google, Mozilla, Edge, Opera ve dahası olan internet tarayıcılarını yasaklardım. Böyle yapsalar ben de giremem. Linux takılırım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam KMSPICO önermem virüs sokuyor, direk cmd üzerinden etkinleştirebiliyorsun mesela ben 3-4 yıldır para vermem cmd üzerinden istediğim gibi etkinleştiririm. OEM keylerin çoğunluğu da böyle veya fabrikalardan çalıntı veya çalıntı kredi kartları vasıtasıyla alınıp satılan keyler. Adamlar klonlayıp 5-10 TL'ye satıyor. Ayda 100 kişiye satsa 0 TL koyup 1000-1500 TL kazanıyor.
CMD ile nasıl oluyor ?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu işin ticaretini yapan yakın çevremde çok insan var,crack yapamayıp,key alamayacak olanlarada bana yazdığında key veriyorum.
Bu forumdan 3-4 kişiye de verdim.
Patlayana denk gelmedim fakat çalışmayan key'e fazlasıyla denk geldim.
Hocam bana da verebilme ihtimaliniz var mı klonlayıp?Son günlerde Windows'u etkinleştir yazısı moralimi bozuyor.

Top Bottom