Yasal değil100% Yasal.
Hayır. Alakası yok.
DinleniyoruzBu konuyu okurken çıkan reklam
Ben Lazımbana'dan aldım.Windows 19tlye yapsa herkes alır Bill Gates daha da kazanır fakat 1000tllerce yapmasının bir anlamı yok
Bende almayı düşünüyorum OEM key en güvenilir yer neresidir
O zaman Crackli kullanmaktan farkı kalmıyor bu mantıkla. E biz keyi alıp direk etkinleştirme bölümüne giriyoruz. Keyi yazıyoruz. Microsoft bunu veritabanı ile karşılaştırıyor. Uyumluysa onaylıyor. Uyumlu ki onaylıyor yani. Yasa dışı bir şey göremedim burda.zaten yasal değil. bunu bilmeyerek alan var mıdır?
eğer yasal olsa windowsun kafası basmıyor mu 1800tl den key satıyor.
bunun önüne geçecek bir gücü yok zaten. (maddiyattan bahsetmiyorum)
Savunman bu olmamalı.Yasal olmasa çoğu kişi ceza yemişti veya hapiste falandı Vs.
Hepsi olmasa bile yarısı falan ceza yerdi mantıken?Savunman bu olmamalı.
Dünyada yaşayan tüm suçlular hapiste mi?
Yazdığın yorumun alnı olsada öpsem.Yapabildiğin sürece farkı yok,Key'e 3TL verip uğraşmadan basit yoldan çözüyorsun,fark yok fark bu.O zaman Crackli kullanmaktan farkı kalmıyor bu mantıkla. E biz keyi alıp direk etkinleştirme bölümüne giriyoruz. Keyi yazıyoruz. Microsoft bunu veritabanı ile karşılaştırıyor. Uyumluysa onaylıyor. Uyumlu ki onaylıyor yani. Yasa dışı bir şey göremedim burda.
Ne alaka? Torrent de yasal değil ama her kullanan hapse mi giriyor?Yasal olmasa çoğu kişi ceza yemişti veya hapiste falandı Vs.
Hocam atıyorum yasal değil. Benim şahsi düşüncem hala yasal olduğu yönünde. Yasal değilse Microsoft'un bize yani son kullanıcıya ne gibi yaptırımları olabilir. Yani işe son kullanıcı gözünden bakalım. Zarar gören biz olur muyuz ?Yazdığın yorumun alnı olsada öpsem.Yapabildiğin sürece farkı yok,Key'e 3TL verip basit uğraşmadan basit yoldan çözüyorsun,fark yok fark bu.