İnternette Satılan Ucuz Windows Keylerinin Yasal Olmadığı İddia Ediliyor

Bu konuyu okurken çıkan reklam :)

Ekler

• Screenshot_20200624-213706.webp
    Screenshot_20200624-213706.webp
    87.2 KB · Hit: 80
Yasal olmasa çoğu kişi ceza yemişti veya hapiste falandı Vs.

zaten yasal değil. bunu bilmeyerek alan var mıdır?
eğer yasal olsa windowsun kafası basmıyor mu 1800tl den key satıyor.
bunun önüne geçecek bir gücü yok zaten. (maddiyattan bahsetmiyorum)
O zaman Crackli kullanmaktan farkı kalmıyor bu mantıkla. E biz keyi alıp direk etkinleştirme bölümüne giriyoruz. Keyi yazıyoruz. Microsoft bunu veritabanı ile karşılaştırıyor. Uyumluysa onaylıyor. Uyumlu ki onaylıyor yani. Yasa dışı bir şey göremedim burda.

O zaman Crackli kullanmaktan farkı kalmıyor bu mantıkla. E biz keyi alıp direk etkinleştirme bölümüne giriyoruz. Keyi yazıyoruz. Microsoft bunu veritabanı ile karşılaştırıyor. Uyumluysa onaylıyor. Uyumlu ki onaylıyor yani. Yasa dışı bir şey göremedim burda.
Yazdığın yorumun alnı olsada öpsem.Yapabildiğin sürece farkı yok,Key'e 3TL verip uğraşmadan basit yoldan çözüyorsun,fark yok fark bu.

Yasal veya değil. Ben Türkiye standartlarında kimsenin windows için binlerce lira vereceğini sanmıyorum Windows 10 Home bile 1300 Lira. Windows 10 Pro ise 1900 Lira.
İnternetten key satın aldım ve memnunum bu fiyatlar devam ettiği sürece bence herkes öyle yapmalı.

Yazdığın yorumun alnı olsada öpsem.Yapabildiğin sürece farkı yok,Key'e 3TL verip basit uğraşmadan basit yoldan çözüyorsun,fark yok fark bu.
Hocam atıyorum yasal değil. Benim şahsi düşüncem hala yasal olduğu yönünde. Yasal değilse Microsoft'un bize yani son kullanıcıya ne gibi yaptırımları olabilir. Yani işe son kullanıcı gözünden bakalım. Zarar gören biz olur muyuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,334
Üyeler
187,492
Son üye
waka
Geri