Neler Yeni

İnternette sürekli gidip gelme problem sorunu

PokeTopu

80+
Merhaba yaklaşık 2-3 ay önce netspeede geçiş yaptım ve geçtiğimden beri sürekli arada bir internet gidip geliyor 30 sn internet yok sonra bir bakıyorum gelmiş bazen 1dk oluyor bazen 5dk bile gelmiyor eskiden türk telekom kullanıcısıydım ve bu sorunu hiç yaşamadım fakat kullandığım iki modem farklı türk telekomdan internet alırken daha yeni modem kullanıyordum netspeede geçince türk telekomdan aldığım modem ıd ve şifreyi kabul etmedi ben de 5-6 yıllık eski modemi denedim ve oldu aklımda şu soru var modemden mi kaynaklı yoksa ıssden mi kaynaklı ıssyi arayıp söylüyorum bir dönüt alamıyorum bana diyorlarki gittiğinde bizi arayın biz getirelim e abicim online oyunda gittiğinde ne yapacağım bu yüzden bir maç bile kaybetmişliğim var

Şu an kullandığım modem huawei hg630a - 50 modeli sizce modemden mi kaynaklı yeni bir modem alıp denemeli miyim 2-3 gün kalsın eğer yaparsa modemi iade edip yeni issye geçmeyi düşünüyordum sizce ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
İSS ye durumu detaylıca arayıp sakin bir şekilde anlat ve modem talep et. Eğer vermezler ise yazılı olarak talep yap zımni red-kabul süresi 30 gündür maksimum. Eğer herhangi bir olumlu gelişme olmaz ise red ettikleri kabul edilir. THH'ye gidip durumu dilekçe ile anlat ve bu yüzden arkadaşlarım tarafından alay konusu falan da oldum diyerek hem maddi hemde manevi hak talep et. Ayriyeten ödediğim faturalarında TÜİK in hesapladığı enflasyon üzerinden değer kaybımında tazminini istiyorum de.

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
aynı sorunu 3 4 aydır türk telekomda yaşıyorum anlık kopmalar oluyor 30sn 1dk arasında geliyor. bazende modem res atmadan gelmiyor bile res atınca direkt düzeliyor. nadiren de olsa gün içinde 20 30 kere bile yaşadığım oldu online oyunlar cehennem oldu üstelik benim modemdede sıkıntı yok sorun tt ile ilgili çözen yok

man a man

80+ Bronze
Netspeed çoğunlukla Telekom altyapısından hizmet veriyor. Bence modemde sıkıntı var. Bir arkadaşından modemi ödünç alıp test et emin ol derim

PokeTopu

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Netspeed çoğunlukla Telekom altyapısından hizmet veriyor. Bence modemde sıkıntı var. Bir arkadaşından modemi ödünç alıp test et emin ol derim
Yakınımda oturan hiç arkadaşım yok internetten modem sipariş verip 1-2 gün kullanıp bakmayı düşünüyorum durum aynıysa iss değiştirip modemi geri iade edeceğim sanırım

Top Bottom