PokeTopu
80+
Merhaba yaklaşık 2-3 ay önce netspeede geçiş yaptım ve geçtiğimden beri sürekli arada bir internet gidip geliyor 30 sn internet yok sonra bir bakıyorum gelmiş bazen 1dk oluyor bazen 5dk bile gelmiyor eskiden türk telekom kullanıcısıydım ve bu sorunu hiç yaşamadım fakat kullandığım iki modem farklı türk telekomdan internet alırken daha yeni modem kullanıyordum netspeede geçince türk telekomdan aldığım modem ıd ve şifreyi kabul etmedi ben de 5-6 yıllık eski modemi denedim ve oldu aklımda şu soru var modemden mi kaynaklı yoksa ıssden mi kaynaklı ıssyi arayıp söylüyorum bir dönüt alamıyorum bana diyorlarki gittiğinde bizi arayın biz getirelim e abicim online oyunda gittiğinde ne yapacağım bu yüzden bir maç bile kaybetmişliğim var
Şu an kullandığım modem huawei hg630a - 50 modeli sizce modemden mi kaynaklı yeni bir modem alıp denemeli miyim 2-3 gün kalsın eğer yaparsa modemi iade edip yeni issye geçmeyi düşünüyordum sizce ne yapmalıyım?
Şu an kullandığım modem huawei hg630a - 50 modeli sizce modemden mi kaynaklı yeni bir modem alıp denemeli miyim 2-3 gün kalsın eğer yaparsa modemi iade edip yeni issye geçmeyi düşünüyordum sizce ne yapmalıyım?