Neler Yeni

İnternette ve oyunda akıcı görüntü alamama

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Uzun sürdü fakat ilgileniyorum diğer forum'daki arkadaşlar ile sorunlara bakıyordum.
Problem Ekran kartı gibi duruyor.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
DDU ile Ekran kartı sürücünüzü kaldırın. Bu işleme başlamadan önce Hizmetlerden Windows Update 'i kapatın ;

Bu Driver'i Kurun ; https://drivers.amd.com/drivers/non...enalin-2020-22.2.1-win10-win11-64bit-feb3.exe
Mesaj otomatik birleştirildi:

malikoza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Ali Koza
Hocam youtube de video izlerken aşağı yukarı kayıdırınca akıcı şekilde inmeme sorunu devam ediyor. Oyunu denemedim.
DDU ile Ekran kartı sürücünüzü kaldırın. Bu işleme başlamadan önce Hizmetlerden Windows Update 'i kapatın ;

Bu Driver'i Kurun ; https://drivers.amd.com/drivers/non...enalin-2020-22.2.1-win10-win11-64bit-feb3.exe

Ama bu sorun oyun arkada açıkken oluyor bunu fark ettim. sadece youtube de video açık tarayıcı sayfa sayısı aşırı fazla değil.
Şunu da belirtmeyi unutmuşum daha önce ekran kartı tamire gidip gelmişti servisine göndermiştim bununda etkisi olabilir mi

Son düzenleme:

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Hocam youtube de video izlerken aşağı yukarı kayıdırınca akıcı şekilde inmeme sorunu devam ediyor. Oyunu denemedim.

Ama bu sorun oyun arkada açıkken oluyor bunu fark ettim. sadece youtube de video açık tarayıcı sayfa sayısı aşırı fazla değil.
Şunu da belirtmeyi unutmuşum daha önce ekran kartı tamire gidip gelmişti servisine göndermiştim bununda etkisi olabilir mi
Telefon kamerası ile sorunu çözebiliriz ancak. Video kaydet buraya at bakalım.

malikoza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Ali Koza
Hocam detaylı çıkar mı bilmiyorum deneyeyim.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Hocam detaylı çıkar mı bilmiyorum deneyeyim.
Kamerayı aç ardından sırasıyla;
Video Kaydını başlat, Sorun yaşadığın yere gir ardından video çek ve dosya.co sitesine at linki buraya at.

Top Bottom