Yardım internetten D diskine indirdiğim oyunlar açılmıyor

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,778
bu gün deneme amaçlı küçük boyutta bi oyun indirdim
C diskimde yeterince yer yok
D diskine kurmak istiyorum ama setupu C yapıyor
başka oyunlarda ise D diskine kurduğumda açılmıyor yardım

evet daha yararlı olacaktır
ilk defa böyle öneri aldım vay be tamamdır 1 tb hdd alıcam hepsiburada dan sonra şu an kullandığım ssd ye bi kaç -oyun kurarım olur biter demi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

240 GB Kingston HyperX Savage SSD: 349 TL
1 TB Seagate Cav. Black 7200 rpm HDD: 302 TL

Oyunları SSDye Win10 Kurulumu ödev vbyi HDDye atabilirsiniz hocam oyun konusuna gelirsek hikayeli oyunlarda veri aktarımı yüklenme vbde hızlanma olur eğer SSD alırsanız
bu hdd iyi mi? ? sence

ilk defa böyle öneri aldım vay be tamamdır 1 tb HDD alıcam hepsiburada dan sonra şu an kullandığım ssd ye bi kaç -oyun kurarım olur biter demi ?

bu HDD iyi mi? ? sence
evet hocam dediğiniz gibi SSDiye oyunları kurarsanız biter ve HDD gayet iyi 64mb okuma hızı var şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

evet hocam dediğiniz gibi SSDiye oyunları kurarsanız biter ve HDD gayet iyi 64mb okuma hızı var şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın
daha almadım ama sağol
geçen hafta wdblue 500gb 7200rpm 32 mb hdd almıştım arızalı çıktı
bununda arızalı çıkmasından korkuyorum valla

daha almadım ama sağol
geçen hafta wdblue 500gb 7200rpm 32 mb HDD almıştım arızalı çıktı
bununda arızalı çıkmasından korkuyorum valla
şuan kullanan kişilerden bir şikayet almadım hocam kargoda zarar görse bile geri gönderebilirsiniz yenisi gelir zaten

şuan kullanan kişilerden bir şikayet almadım hocam kargoda zarar görse bile geri gönderebilirsiniz yenisi gelir zaten
hocam bişi soracam baktımda fiyatı biraz fazla geçen aldığıma göre
geçen aldığım 32mb 7200 rpm 500gb 160 tl ye aldım
bu 335 tl 7200rpm 64mb 1tb hangisi ? mantıklı

hocam bişi soracam baktımda fiyatı biraz fazla geçen aldığıma göre
geçen aldığım 32mb 7200 rpm 500gb 160 TL ye aldım
bu 335 TL 7200rpm 64mb 1tb hangisi ? mantıklı
hocam ilk aldıgınız arızalı çıkmıştı araştırdım kullananan kişiler pek memmnun değil özellikle 32 mb ve 3 cache mb belleği var benim önerdiğim hem 1 tb hemde 64 mb yani 1tb göre iyi bir hdd almanızı şiddetle tavsiye ederim fiyat farkıda bundan dolayı kaynaklı

anladım hocam sağolun şimdi bu önceki aldığımın para iadesini bekliyorum pzt olur büyük ihtimalle 160 tl gelsin üstüne para ekleyip alayım o zaman
sıkıntı olmaz dimi sistem eski biraz ?
hocam ilk aldıgınız arızalı çıkmıştı araştırdım kullananan kişiler pek memmnun değil özellikle 32 mb ve 3 cache mb belleği var benim önerdiğim hem 1 tb hemde 64 mb yani 1tb göre iyi bir HDD almanızı şiddetle tavsiye ederim fiyat farkıda bundan dolayı kaynaklı

anladım hocam sağolun şimdi bu önceki aldığımın para iadesini bekliyorum pzt olur büyük ihtimalle 160 TL gelsin üstüne para ekleyip alayım o zaman
yok hocam olmaz

evet daha yararlı olacaktır
daha yararlı olmasının sebebi nedir

anladım hocam sağolun şimdi bu önceki aldığımın para iadesini bekliyorum pzt olur büyük ihtimalle 160 TL gelsin üstüne para ekleyip alayım o zaman
sıkıntınız çözüldü mü bende de aynı sorun var 480gb ssd kullanıyorum c diskinde win10 var ve c diskinde her şey sorunsuz çalışıyor fakat d diskine oyun yükleyemiyorum steam'de disk yazma hatası çıkıyor epic games'de ise oyun yükleniyor ama açılmıyor

daha yararlı olmasının sebebi nedir

sıkıntınız çözüldü mü bende de aynı sorun var 480gb ssd kullanıyorum c diskinde win10 var ve c diskinde her şey sorunsuz çalışıyor fakat d diskine oyun yükleyemiyorum steam'de disk yazma hatası çıkıyor epic games'de ise oyun yükleniyor ama açılmıyor
hocam ben ürünü aldım 1tb verisyonnunu herhangi bir w10 kurulumunu değiştirmeddim hala ssd de w10 kurulu
crystaldiskinfo ile diskleri taratın çıkan sonuçları buraya atarsanız özellikle disk yazma hatası veren diski atarsanız daha iyi olur iyi günler

Oyunları direktman o diske de indirtebilirsin, hangi yazılımı kullanıyorsun?

Bu tip ayarlar hemen hemen her yazılımda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri