Neler Yeni

İnternetten mi Mağazadan mı Bilgisayar Almalı?

aeg21tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
Bütçe
40000
Öncelikle herkese merhaba Bu ay içinde bir sistem almayı düşünüyorum bilgisayarcılara gittim internetteki fiyatlardan çok yüksek fiyat veriyorlar, nedenini sordum internetteki sistemlere kullanılmış ürün koyuyorlar dedi doğruluk payı var mıdır? bütçem 35-40k arası sistem önerebilir misiniz ya da ayrı ayrı mı toplamalıyım.(rdr2, fortnite, tlou gibi oyunlar oynayacağım)

pcdelisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet
Ben bi ara nova bilgisayar diye bir yerden toplamıştım. Duruyorsa öneririm

Ysuflix

80+ Gold
Doğruluk payı var diyebilirim fakat demonte alırsan sıfır gelir demonte al bi yere toplar

aeg21tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek o değil 4 tane bilgisayarcıya gittim hepsi benzer fiyat verdi ayrıca kredi kartına 3 taksitte fark almadığı için vatan bilgisayardan almayı düşünüyordum güvenilir midir

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Öncelikle herkese merhaba Bu ay içinde bir sistem almayı düşünüyorum bilgisayarcılara gittim internetteki fiyatlardan çok yüksek fiyat veriyorlar, nedenini sordum internetteki sistemlere kullanılmış ürün koyuyorlar dedi doğruluk payı var mıdır? bütçem 35-40k arası sistem önerebilir misiniz ya da ayrı ayrı mı toplamalıyım.(rdr2, fortnite, tlou gibi oyunlar oynayacağım)
Yaşadığın şehirde büyük firma varsa elden almak mantıklı diğer türlü internetten sipariş edersin hepsi faturalı 0 ürünler sorun yaşamazsın gaming gen favoridir benim için göz atabilirsin

Ysuflix

80+ Gold
Kurumsal yerlerden alırsan sorun olacağını sanmam ayrıca 14 gün iade hakkın oluyor kafan rahat olur. Bazen vatan çok güzel sistemler çıkarıyor takip et.
farketmiyor eğer kullanıma uygun iade gelen ürün falan varsa piyasadaki firmaların %95'i sistemde kullanmaya ayırıyor. son kullanıcı anlayamaz bunu. en garantisi demonte almak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşadığın şehirde büyük firma varsa elden almak mantıklı diğer türlü internetten sipariş edersin hepsi faturalı 0 ürünler sorun yaşamazsın gaming gen favoridir benim için göz atabilirsin
farketmiyor eğer kullanıma uygun iade gelen ürün falan varsa piyasadaki firmaların %95'i sistemde kullanmaya ayırıyor. son kullanıcı anlayamaz bunu. en garantisi demonte almak.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI

Demontede bantı sökülü ürünler geliyor bazılarına basit örnek kuzenim işlemci kutusu açılmıştı işlemcinin yuzeyi kirliydi sordugunda firma test ettikya falan diye sallamıştı demontede sıkıntı oluyor

Demontede bantı sökülü ürünler geliyor bazılarına basit örnek kuzenim işlemci kutusu açılmıştı işlemcinin yuzeyi kirliydi sordugunda firma test ettikya falan diye sallamıştı demontede sıkıntı oluyor
Ama tabi kurulu sekile gore daha garanti

Ysuflix

80+ Gold

Ama tabi kurulu sekile gore daha garanti
her türlü sisteme açık ürünü verebiliyorlar fakat demontede bu oran daha düşük

GPiro

80+ Platinum

Demonte alsan ne olacak hepsini tek tek test edip yollayacaklar

tayfn35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Tayfun Acar
Bilgisayarcidan sakin almayın hocam çok fiyat verirler

Top Bottom