gamedrake.com
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Sadeceon, bionluk veya webmaster platformlarına bakabilirsin özelden ulaşırsan bu platformların sana linklerini atabilirim.nereye
Sadeceon, bionluk veya webmaster platformlarına bakabilirsin özelden ulaşırsan bu platformların sana linklerini atabilirim.nereye
youtubeya devam ediyorum ama 710 aboneyim ve pc kötü olduğundan kasıyor videolarımda ses bile yokHileyle filan uğraşma. Eğer para kazanmak istiyorsan bir programlama dili öğrenip onunla bir şeyler yapabilirsin. Veya Youtube'de içerik üreticisi olabilirsin.
yayın açabilirsin video çekebilirsin tasarım yapabilirsin birsürü seçenek varBen Bir Bilgisayar Almak İstiyorum Ve Babamın Gücü Yetmediğinden Ve Beni Çalıştırmadıkları İçin Böyle Bi Konu Açayım Dedim Yardımcı Olursanız Sevinirim .
Yazın su sat ? İnternetten olmasa bile satarsın denemisligim varBen Bir Bilgisayar Almak İstiyorum Ve Babamın Gücü Yetmediğinden Ve Beni Çalıştırmadıkları İçin Böyle Bi Konu Açayım Dedim Yardımcı Olursanız Sevinirim .
Disari çıkıp bı toptancidan su al 500ml satarsın çok rahat hava sicakkenBen Bir Bilgisayar Almak İstiyorum Ve Babamın Gücü Yetmediğinden Ve Beni Çalıştırmadıkları İçin Böyle Bi Konu Açayım Dedim Yardımcı Olursanız Sevinirim .
Olsun reyiz çabalaman bile güzel bir şey aslında. İstersen kanalının linkini bizimle paylaş elimizden geldiğince yardım edebiliriz diye düşünüyorum. İnşallah forumda benim gibi düşünen bir sürü insan vardır ve büyümene gelişmeye yardımcı olabiliriz. Ve eğer programlama kodlama bilgin var ise web site tasarımları kodlamaları vs. yaparak onları satıp para kazanabilirsin. Eğer kodlama bilgin var ise Discord vb. platformalara para karşılığı kendi kodladığın sunucu botunu satabilirsin. Aklıma gelenler bunlardı. İnşallah yardımcı olabiliriz.youtubeya devam ediyorum ama 710 aboneyim ve pc kötü olduğundan kasıyor videolarımda ses bile yok
Bilmiyorum Varmı Ama Ben Yine atayım : https://www.youtube.com/channel/UC-1BeYJmrflZsvlyuoRCH5g?view_as=subscriberOlsun reyiz çabalaman bile güzel bir şey aslında. İstersen kanalının linkini bizimle paylaş elimizden geldiğince yardım edebiliriz diye düşünüyorum. İnşallah forumda benim gibi düşünen bir sürü insan vardır ve büyümene gelişmeye yardımcı olabiliriz. Ve eğer programlama kodlama bilgin var ise web site tasarımları kodlamaları vs. yaparak onları satıp para kazanabilirsin. Eğer kodlama bilgin var ise Discord vb. platformalara para karşılığı kendi kodladığın sunucu botunu satabilirsin. Aklıma gelenler bunlardı. İnşallah yardımcı olabiliriz.
Sent from my LDN-L01 using Tapatalk
bilgisayarım sadece sesiz ve kötü kalitede video çekmeme yardım ediyor https://www.youtube.com/channel/UC-1BeYJmrflZsvlyuoRCH5g?view_as=subscriberyayın açabilirsin video çekebilirsin tasarım yapabilirsin birsürü seçenek var
ben yazı yazmayı severim ama pc yoluyla sonra video atıyorum youtubeya ama para kazanmamın açılmasına 290 abone ve 4bin saat izlenmesi var ondan sonra herhangi klip yapabilirim vbBununla ilgili ilk başta kendine şu soruyu sormanı öneririm : "İlgi alanlarım ve potansiyelim nedir ?"
Bu sorunun cevabını bulduğun zaman potansiyelinin yetebileceği bir yola başvurabilirsin. Bizim sana burda birşeyler önermemiz mantıksız olacaktır![]()