Neler Yeni

İnternetten ucuza nasıl Dolar alabilirim? Binance vs.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,239
İsim
Abdullah Aydoğdu
Paramı biriktirmeye başlamak istiyorum ve biriktikçe ufak ufak dolar almak istiyorum. Yalnız bunu dakika başı döviz bürosuna giderek yapmaktansa internetten halletmek istiyorum. Acil para lazım olunca da direkt çekerim ihtiyacım kadarını. Binance veya Binance TR üzerinden dolar alsam olur mu? Komisyon yüksek midir al-sat yaparken? Coin falan almayacağım. Hesabıma bakiye yüklicem mesela her ay 100 dolar, hesapta dursun öyle. Hesaba para yüklerken ve geri çekerken komisyon vs. nasıldır?

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Feyyaz Yalcin
makas farkı en az olan yer kripto alım satıp platformlarındaki usdt yani tetherdir

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,239
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin tercihinize kalmis ama yerli borsa olunca havaleler ve cekimler daha hizli calisiyor
Global olan da daha çok güven veriyor ama işte. :D Aralarındaki makas farkı aynı mıdır?

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ali
Doları yatırım aracı olarak görmeniz çok yanlış bir hareket. Çünkü doların dahi tl kadar da olmasa bir enflasyonu var. Bu yüzden uzun vadede paranız değerini koruyamaz zarar edersiniz. Eğer paramı ihtiyacım olduğunda çekebileyim fakat sürekli kâr edeyim, hiç risk olmasın, neredeyse her gün kazanayım derseniz,(faiz içermeyen) katılıma uygun para piyasası fonlarından alabilirsiniz. Tabii bu sürekli kazanç çok yüksek değerlerde değil. Eğer param hiç değer kaybetmesin, uzun vadede üstüne de koysun diyorsanız kıymetli madenler fonları da sizin için bir seçenek. Fakat her istediğiniz an paranızı çekemeyebilirsiniz. 2 gün paranızı içerde bekletebilirler.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,239
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doları yatırım aracı olarak görmeniz çok yanlış bir hareket. Çünkü doların dahi tl kadar da olmasa bir enflasyonu var. Bu yüzden uzun vadede paranız değerini koruyamaz zarar edersiniz. Eğer paramı ihtiyacım olduğunda çekebileyim fakat sürekli kâr edeyim, hiç risk olmasın, neredeyse her gün kazanayım derseniz,(faiz içermeyen) katılıma uygun para piyasası fonlarından alabilirsiniz. Tabii bu sürekli kazanç çok yüksek değerlerde değil. Eğer param hiç değer kaybetmesin, uzun vadede üstüne de koysun diyorsanız kıymetli madenler fonları da sizin için bir seçenek. Fakat her istediğiniz an paranızı çekemeyebilirsiniz. 2 gün paranızı içerde bekletebilirler.
Hocam kara geçmek pek umurumda değil para erimesin bana yeter. Zaten öyle aşırı yüksek meblağlardan bahsetmiyorum. Para elimin altında durunca harcayacağımdan başka bir yerde dursun ve erimesin istiyorum o kadar. Biriktirdiğim para kayda değer bir şey haline gelirse elbet araştırmaya başlarım dediğiniz şeyleri.

1739096380156.png

Binance Globalden kredi kartımla USDT alayım dedim 400 lira komisyon kesiyor.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,942
İsim
Selim
Hocam kara geçmek pek umurumda değil para erimesin bana yeter. Zaten öyle aşırı yüksek meblağlardan bahsetmiyorum. Para elimin altında durunca harcayacağımdan başka bir yerde dursun ve erimesin istiyorum o kadar. Biriktirdiğim para kayda değer bir şey haline gelirse elbet araştırmaya başlarım dediğiniz şeyleri.

Alıntıyı görüntüle

Binance Globalden kredi kartımla USDT alayım dedim 400 lira komisyon kesiyor.
Büyük şirketlerin hisselerini alabilirsin dolardan daha mantıklı emeklilik sistemli hisseler var abd borsalarında onlara yönelin

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,239
İsim
Abdullah Aydoğdu
1739098424947.png

Binance TR'den alayım dedim orası da 50 Lira kesiyor. Hani çok makas almıyordu bunlar yaw.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük şirketlerin hisselerini alabilirsin dolardan daha mantıklı emeklilik sistemli hisseler var abd borsalarında onlara yönelin
Reis ben hisse, coin istemiyorum. Düz dolar almak istiyorum.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,239
İsim
Abdullah Aydoğdu
Dönüştürme seçeneğini kullanma. Direk tl/usdt paritesini kullan kardeşim.
Hocam Nays ile vs. acaba para yükleyebilir miyim? Benim garantiden maaş kartım var da para yollarken komısyon kesıyor namıssız gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,123
Üyeler
167,787
Son üye
35berkay
Top Bottom