Neler Yeni

İnternetten valorant hesabı alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir
İnternetten valorant hesabi almak istiyorum güvenilir bildiğiniz bir site var mı

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
İnternetten valorant hesabi almak istiyorum güvenilir bildiğiniz bir site var mı

Bu sitede ücretsiz hesap açılıyor diye biliyorum (!)

Dostum internetten hesap alma, boş ver. Ya kalıcı ban yersin ya birinin çalıntı hesabının hakkına girersin ya da dolandırılırsın. Uğraşmaya değmez, hiç bulaşma bu işe. Riot Games hesap satışı ile ilgili çok katı, her türlü paran çöpe gider.

Heinzel

80+

Dostum internetten hesap alma, boş ver. Ya kalıcı ban yersin ya birinin çalıntı hesabının hakkına girersin ya da dolandırılırsın. Uğraşmaya değmez, hiç bulaşma bu işe. Riot Games hesap satışı ile ilgili çok katı, her türlü paran çöpe gider.
ben satın aldım 3 aydırda bi sıkıntı yok milleti kandırma

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Milleti kandırmak :D? Sizde sorun çıkmamıştır, başkasında çıkar. Bu tamamen bir kumar. Sizin de bence ŞİMDİLİK sorunsuz kullandığınızı düşünüyorum, ilerleyen zamanlarda ne olacağı belli olmaz.

abcdefg1234

80+ Silver
Sıfırdan hesap kasıp ranked girmek biraz uzun sürüyor. Ranked girmek için 20 lvl boş ve ucuz hesap alacaksanız alın ama skinli ve pahalı hesap almayın. Hesap ban yedikten sonra veya e postası şifresi değiştikten sonra üzülürsünüz ,paranız boşa gider. Sorun yaşamayanlarda var ama genelde ya hesap banlanıyor yada şifresi değiştiriliyor

Ryrel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Salim
gariban adam hesabını almaya uğraşmadığı için sıkıntı yoktur. adam geri alsa hem paran gidecek hem ban yiyeceksin sırf zarar. normalde tanesi en ucuz 150 tl olan skinlerden "100 skinli hesap" diye satılan hesaplar bunlar. sence nereden geliyor bu skinler? kendileri alıp bu fiyatlara satarak zararına iş yapmıyorlar herhalde değil mi? 2 dakika beynini çalıştırarak anlabilirsin.

Microsoft

80+ Bronze
Ben itemsatıştan bi tane hesap aldım 2 ay falan oldu kullanıyorum hala. Ama itemsatıştan alırken dikkat etmeniz gereken çok şey var bazıları gidiyor herkeze aynı hesabı falan satıyor. Ondan sadece onaylı hesap değil sipariş geçmişi olan birinden almanız gerekiyor. Yeni açılmış hesapları kesinlikle almamanız gerekiyor çünkü hesap geri alınabiliyor a sitede güvenli alışveriş özelliği var onaylamanız gerek.

MYSTIC

80+ Silver

Ban yemezsin.Ancak satan kisi,başkasından çaldığı hesabı hızlıca sattiysa hesabın asıl sahibi hesaba giriş yapılamamasını sağlayabilir.Ya da direkt satan kişi,sana verdiği hesap çalıntı olmasa dahi aynı uygulamayı yapabilir.O yüzden güvenilir bulmak lazım.Bazen e-posta değiştirmesine izin veriyor satıcı.Onlardan bulursa hiç sıkıntısı olmaz.Ama iste güvenilir olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gariban adam hesabını almaya uğraşmadığı için sıkıntı yoktur. adam geri alsa hem paran gidecek hem ban yiyeceksin sırf zarar. normalde tanesi en ucuz 150 TL olan skinlerden "100 skinli hesap" diye satılan hesaplar bunlar. sence nereden geliyor bu skinler? kendileri alıp bu fiyatlara satarak zararına iş yapmıyorlar herhalde değil mi? 2 dakika beynini çalıştırarak anlabilirsin.
Reklamlar üzerinden para kazanıp ucuza satıyorlar.Hepsi de çalıyor değil şimdi laf atma onlara

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ban yemezsin.Ancak satan kisi,başkasından çaldığı hesabı hızlıca sattiysa hesabın asıl sahibi hesaba giriş yapılamamasını sağlayabilir.Ya da direkt satan kişi,sana verdiği hesap çalıntı olmasa dahi aynı uygulamayı yapabilir.O yüzden güvenilir bulmak lazım.Bazen e-posta değiştirmesine izin veriyor satıcı.Onlardan bulursa hiç sıkıntısı olmaz.Ama iste güvenilir olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reklamlar üzerinden para kazanıp ucuza satıyorlar.Hepsi de çalıyor değil şimdi laf atma onlara
Ban yersin, hem de çok da güzel yersin. Dediğin olayı zaten yaptıkları zaman (ki er ya da geç yapacaklardır) ban yiyorsun. Ha, ne kadarlık ban atıyorlar, nereye atıyorlar tam bilemem ama attıklarından eminim. "Güvenilir" diye bir terim yok bu işte bana kalırsa, isteyen her türlü dolandırabilir de çalabilir de.

MYSTIC

80+ Silver
Ban yersin, hem de çok da güzel yersin. Dediğin olayı zaten yaptıkları zaman (ki er ya da geç yapacaklardır) ban yiyorsun. Ha, ne kadarlık ban atıyorlar, nereye atıyorlar tam bilemem ama attıklarından eminim. "Güvenilir" diye bir terim yok bu işte bana kalırsa, isteyen her türlü dolandırabilir de çalabilir de.
Çalıntı hesaptan ban yersin.Hesabi satın aldığın için değil.Eger satıcı güvenilir ise ban yemezsiniz

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Çalıntı hesaptan ban yersin.Hesabi satın aldığın için değil.Eger satıcı güvenilir ise ban yemezsiniz
Eğer satıcı ya da sahibi hesabı geri isterse ve bunun için ticket falan atarsa yazabilirsin buraya dostum.

Ben kendimden ve kuzenimden biliyorum. Aylarca aynı hesabı kullandı, hiçbir sorun yoktu sonra birgün bir baktı ki AAA BAN YEMİŞ!

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hesap satın almayın. 2-3 aydır kullanıyorum diyenler var. İleride hesabım çalındı diye konu açacaklar. Bu kafayla devam...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,510
Üyeler
167,324
Son üye
emre28
Top Bottom