İnterstaller hakkında görüşlerim

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,536
Çokça dizi, film izledim. Bu film 2.40 saatti ve neredeyse 2 saati pek coşkulu, sürükleyici değildi. Elbette ki kötü değil ancak neden evrenin en iyi filmi gibi yorum yapılıyor, babamda öyle düşüyor, Son 40 dakikası için 2 saat film izledim diye düşünüyorum. Harbiden anlayarak kesintisiz izledim ama tarzım değilmiş sanırım.

İnsanların dopamin dengesizliği ve bozukluğundan ötürü. Filmin ilk kısımlarında, sonrasında yaşanacak olan o bahsi geçen sıkılmadığın şeyler yavaş yavaş kuruluyor. Filmin vermek istediği şey o coşku değil zaten.

Çokça dizi, film izledim. Bu film 2.40 saatti ve neredeyse 2 saati pek coşkulu, sürükleyici değildi. Elbette ki kötü değil ancak neden evrenin en iyi filmi gibi yorum yapılıyor, babamda öyle düşüyor, Son 40 dakikası için 2 saat film izledim diye düşünüyorum. Harbiden anlayarak kesintisiz izledim ama tarzım değilmiş sanırım.
Geçen IMAX geldi ve gitmedim izledim diye;

Prometheus izlemediysen öneririm.
Bir de Moonfall izle. Çok şaşıracağına eminim.
Post automatically merged:

Yıldızlararası daha iyi
Yıldızlararasını her gece izliyoruz hocam. Her defasında Kara deliğe denk geliyoruz. Sonrası malum:kekw:

Son düzenleme:
Prometheus izlemediysen öneririm.
Bir de Moonfall izle. Çok şaşıracağına eminim.
Post automatically merged:

Yıldızlararasını her gece izliyoruz hocam. Her defasında Kara deliğe denk geliyoruz. Sonrası malum:kekw:
Hocam bende moonfall'u izledim Aksiyon olarak daha dolu olabilir belki ancak kalite ve aynı tat bakımından kesinlikle aynı olduklarını düşünmüyorum

Hocam bende moonfall'u izledim Aksiyon olarak daha dolu olabilir belki ancak kalite ve aynı tat bakımından kesinlikle aynı olduklarını düşünmüyorum
Aynı değiller orası öyle de adam zaten anlattı çok sıkıldım diye. Aksiyon aradığını düşünüyorum :D

SPOİLER İÇERİR İZLEMEYEN ARAKDAŞLAR OKUMASIN !!
İnterstellar sonu iyi bağlanmış bir film ama istediğim son daha da farklıydı. Filmde hiçbirşeyin izafiyet teorisinden ve karadelikten kaçamayacağından bahsediyordu. Zaman, mekan, ışık, atom altı parçacıklar, siyah madde bile. Fakat '' yer çekimi ve aşk '' bu ikisi tolerans gösteriliyordu özellikle sevgi bağlantısı. Doktor Brand aşkı sayesinde yeni bir yaşam buldu.
Cooper kızına olan sevgi sayesinde yer çekimi ile iletişime geçti. Belki oğlu ile de iletişime geçebilirdi ama kızına olan sevgisi daha da çoktu.
Aslında film kitaplıkta olan hayaletten çok bunu anlatıyordu. Filmde çoğu kişi '' kitaplıkta bir hayalet var kardeşim o kim biliyor musun ? '' tarzı vari konuşmalar yaparak filmin asıl ana hikayesinin o olduğunu düşünüyor. Aslında 5 boyutlu varlıklar yoktu, Cooper sevgi sayesinde Gargantua karadeliğinden bir çıkış bulmuştu.
Ben film sonunda Doktor Brand ve Cooperin ölmesini bekledim. Ne aşk ne yer çekiminin bu koca evrende bir iletişim ağı olduğunu düşünmemiştim.
Filmin sonunda da eğer benim düşündüğüm sondan gidilseydi mesaj olarak '' Evren koca bir hiçlik ve biz sadece karıncalarız. Evrenin umrunda asla değiliz '' bu hissiyatı vermesini istiyordum kısaca.
Ekstra olarak filmi arşa çıkaran şey, Cooperin kızının mürvetine tanık olabilmesiydi. Dünyada hiç bir insan bu duyguyu hissedememişken sadece Cooper bu acı dolu deneyimi yaşamıştı. Dikkat ederseniz kızı, babası etkilenmesin diye gitmesini istedi çünkü daha önce bu duyguyu kimsensin yaşamadığını ve babasına iyi gelmeyeceğini biliyordu.
gitme o güzel geceye tatlılıkla
ihtiyarlık yanmalı ve saçmalamalı gün kapandığında;
öfkelen, öfkelen ışığın ölmesinin karşısında.

akıllı adamlar, bilmelerine rağmen karanlık uygundur sonlarında,
sözleri şimşek çaktırmamış olduğu için onlar
gitmezler o güzel geceye tatlılıkla.

Kingdom of heaven director's cut dene

Geri