Neler Yeni

Yardım İntertet Hizim İyi Ping Var ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Lütfi sarısakal
Coniler Gibirnet kullanicisiyim 20Mbps paket 18 mbps kadar aliyorum fakat Kablolu kullanmama ragmen ping var cs de aşiri ping var canli yayin izlerken de ayni mobilde ayni sorunu yaşiyorum napicam
MODEM MARKASİ MODEM YENİ ALİNDİ :
Keenetic Extra DSL AC1200 Wifi

Ekran görüntüsü 2025-03-02 183356.png

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Ahmet Aydın
Aslında çok da iyi sayılmaz online oyun için. Bu hızda internet kullandığım zaman bende de oluyordu ping sorunu. İnternete bağlı başkaları da varsa daha da yorar interneti. Ben hızımı yükseltip çözdüm sorunu.

chade

80+ Bronze
internet hızın iyi değil hocam. aksine çok kötü. günümüz şartlarında oyunlarda düşük ping almak vs için minimum 40-50 mbps lazım bence. bu değerlerin altı özellikle online oyunlarda çok iyi performans veremiyor. alt yapını sorgula. daha yüksek hızları veren bir firma varsa ona geçiş yap.

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
uğur demirel
Coniler Gibirnet kullanicisiyim 20Mbps paket 18 mbps kadar aliyorum fakat Kablolu kullanmama ragmen ping var cs de aşiri ping var canli yayin izlerken de ayni mobilde ayni sorunu yaşiyorum napicam
MODEM MARKASİ MODEM YENİ ALİNDİ :
Keenetic Extra DSL AC1200 Wifi

Alıntıyı görüntüle
ping fazla oyunda 80 üzeri alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Lütfi sarısakal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ping fazla oyunda 80 üzeri alırsın
knka ping degerleri böyle bak ama bi anda oynarken donuyor oyun netjitter oluyor biraz düzel bence kablosuz aglarin hizini kisitladim 13 mbps 2 upload yaptim
1741000000725.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam şimdi daha iyi oldu wifi kisitlama yaptim şimdi iyi oldu

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
uğur demirel
knka ping degerleri böyle bak ama bi anda oynarken donuyor oyun netjitter oluyor biraz düzel bence kablosuz aglarin hizini kisitladim 13 mbps 2 upload yaptim
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam şimdi daha iyi oldu wifi kisitlama yaptim şimdi iyi oldu
dediğim gibi 80 bazen 50 düşer ama ortalama 80 görür yine firma ara söyle çözüm olur ben fiber kullanıyorum 1000/50 kullanıyorum ping iyi cs oynamıyorum diğer oyunlarda ping düşük oluyor

Top Bottom