Neler Yeni

İntihar edeceğinizi söylediğinde aileniz nasıl yanıt verir?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,691
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
İntihar hakkında tek bir fikrim varsa o da yapmamak
Geri dönüşü olmayan bir yol bu
Hiç düşünmedim ve düşünmemde yani düşünmem için harbiden ölmem lazım
Bazıları yazmış işte edene saygı duymam falan bu bana biraz saçma geldi ne karar aldıysa alsın insan diri ve ölüye saygım her zaman vardır
Tabi başka bir davranışıyla saygımı kaybetmediyse

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,691
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Benimkiler bana kızıyor. Suçlu benim.
Toz pembe hayat yaşayanlar intiharı saçmalık olarak görebilir, burada ki herkesin başına gelebilecek her hangi bir olayla intihar etme potansiyeli var ben etmem diyen de öyle büyük konuşmasın. Geçen mobing yüzünden intihar eden bir Polis var dı oysaki bunlar psikoloji testinden geçiyor. Bu dünya da adaletin zerresi yok katlanılamaz *****n bir yer ama intihar edip aileni üzme kısacası ailen için yaşamaya devam et

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
atlas
Başımdan daha yeni geçmiş bir olayı anlatayım bar gitaristiyim 9 yıldır bass çalıyorum bir arkadaşımın grubundan bass gitaristin kolu kırılmış rica etmişti provalara katıldım ve barda sahneye ben çıktım güzeldi çıkışında kutlama yapmak için paramız vardı yemek yemeye takılmaya falan gittik tavuk dürüm yiyeceğiz öğrenciyiz en ucuz o doyurur diye yemek yer iken arkadaş küfür edip sınavlarda başlıyor ben intihar edicem dedi alkolün etkisinde diye saçmalıyor zannetim dalgaya vurdum pazartesi günü çocuk okula gelmedi salı gelmedi çarşamba gelmeyince aradım çünkü arkadaşlarıda bir şey demedi çocuk yazmıyor da aktif te değildi gerçekten gidip gece evine gittikten sonra intihar etmiş çocuk telefonu annesi açtı kadın sadece sesi ile doomerlığın üst noktalarını yaşadığını hissettirmişti büyük olasılıkla vazgeçirmeye falan çalışırdı kadın bilseydi bize iyice kızmıştı bize üzgün olduğu için bir şey demedim kadına atsın sinirini diye sonrasında gittim türkiye de son zamanlarda bu intihar mevzusu çok olmaya başladı cidden depresif hissiyat her yerde herkes melankolik konuşmak istediğimde konuşucak 1-2 kişi harici bulamıyorum aklında var ise git konuş sevgiline falan anlat lütfen ben sevgilime anlatıyorum artık

fahri can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
fahri can ko-**
Kanka seni bu kadar intihar etmeye yönlendiren şey ne hayat işte olum 21yy boyunca milyarlarca insan yaşamiş senin yokluğun bi anneni babani ilgilendirir harici 1 hafta hatirlar sonrasi yok yani böyle çocukça düşünmeyelim istediğin cevapsa aile sonuçta kim oğlunun ölmesini isterki
haklısı dostum

2mApoo

80+ Silver
Top Bottom