Neler Yeni

İntihar edeceğinizi söylediğinde aileniz nasıl yanıt verir?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Öncelikle tabi ki herkesin kişisel düşüncesidir. İntihar kesinlikle iyi bir şey değil fakat. Bunun altındaki sebebi de öğrenmek gerekir. Ergenlik düşüncesinden ibaret olabilir. Gerçek hayatta yaşadığı sorunlardan da dolayı olabilir. Benim yazsam inanılmaz sorunlarım var. Bende arada düşünüyorum o yüzden böyle konuşuyorum. Not: Bir madde ile bağlantı ve bu maddeden dolayı geceleri evinin kurşunlanması. Ve bu uzun bir dönemdi. Annem bana nedenini sordu ve bende anlattım. Buraya da yazayım. Yıllar boyu yaşadığım birbirini takip eden olaylar ve hayatta hiçbir alanda başarılı olamamam. Sosyal hayatta sanki herkes benle dalga geçiyor ve küçümsüyor gibi hissediyorum. Aşırı düşünce problemine dayalı odaklanma sorunum var. Stres altında gülmekte var.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
git atla derler evden bir boğaz eksilir derler ne diyecek dalga geçecekler

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Furkan
kanki önce yardımcı olmaya çalışacaktım dün bir bugün ikinci kez gördüm ama söylediğin şeyler ilgi çekmek amaçlı söylenmiş gibi ve çok ergence duruyor. arkadaşlar o kadar yardımcı olmaya çalışıyor yüzlerce mesaj aldın, ikna edici mesajlar üstünde durmayıp saçma sapan şeyler söyleyenlere yanıt veriyorsun anlayabilmiş değilim. sen ikna olmamak için uğraşıyorsun adeta.

Hasan344

80+ Gold
Ne için intihar edeceksin knk? Şimdi ekononomi,dolar,kız isleri falan dersen yapıştırım yumruğu.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Selim
Sizin şuanda beğenmeyip sizlandiginiz hayatı yaşamak için dua edenler var. Böyle bir sans verilmisken saçma sapan konuşup insanı dellendirmeyin.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
oğlum sen mal mısın derler

José Mourinho

80+ Silver
maxresdefault.jpg

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Kanka kusura bakma da böyle sorunların varsa git bi doktora. İkide bir intiharla ilgili konu açıyorsun, intihardan alıkoyacak oyunlar falan.

Top Bottom