tunazadeeq
80+ Bronze
Motor sürüyorsun zaten intiharın yarısı diyor
intihar etmeye ihtiyacım yok. olsa bile söyleyip üzmem, çok üzülürler.Benimkiler bana kızıyor. Suçlu benim.
Sebebi yok.1.'si niye intihar ediyorsun?
Onlara sormuyorum. Sadece böyle bir konu açmak istedim.2.'si edeceksen neden onlara soruyorsun?
Bana kızıyorlar demişsin. Ne konuda kızıyorlar?Onlara sormuyorum. Sadece böyle bir konu açmak istedim.
Nasıl sebebi yok? Niye durduk yere canına kıyıyorsun ki?Sebebi yok.
Umrumda değil.Bencil olma.
Senin ölümünün benim hayatımda zerrece etkisi olmayacak fakat ben yine de sana bunca şeyi söyleyip göremediğin şeyleri göstermeye çalışıyorum. 26 yaşında sırtında emin ol senden daha çok yükle yaşayan bir adamken seni düşünüp bunca dil döktüm. Sen yine bencil davrandın ve bu senin umurunda değil. Bu halde bile öbür dünyana kötülük taşıyorsun. Korkaklık edip sınavdan kaç o zaman tercih senin. Ama unutma öbür dünyadaki sınavdan geçemeyeceksin.Umrumda değil.
Kanka dünden beri intihar etmekle alakalı konu açıyorsun sana dünde insanlr etme yapma etme değmez dediler nasıl değişik bir cümle söylememiz lazım ki seni bu karardan vazgeçelim yaparsanda bil bu forumdan kimse üzülmez kimse kimseye üzülmez aileni kahredersin bile bile yap herşeyiBenimkiler bana kızıyor. Suçlu benim.
Bu sorunun kaynağı bilincinden geliyor. Sormak için sormadın.Sebebi yok.
Onlara sormuyorum. Sadece böyle bir konu açmak istedim.