Neler Yeni

İntihar edeceğinizi söylediğinde aileniz nasıl yanıt verir?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
boş konu kimsenin burda bunu düşünüp zaman öldürmesini doğru bulmuyorum

psikolojik sorunların varsa destek al

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Onlara sormuyorum. Sadece böyle bir konu açmak istedim.
Bana kızıyorlar demişsin. Ne konuda kızıyorlar?
1672247222015.png

Nasıl sebebi yok? Niye durduk yere canına kıyıyorsun ki?

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Ahmet Aytekin
Şurada geçireceğin 4-5 sene ergenlik yüzünden ne saçma düşüncelere kapılıyorsun ya. Bu kadar büyütme bu durumu. Sen de biz de milyarlarca insandan sadece biriyiz. Bize verilen rolü oynayıp vakitlice çekip gideceğiz. Hem hepimizin hayatı boktan oğlum. Hangimizin babası başını okşayıp arkadaş gibi yaşıyor evladıyla. Koca adam oldun deyip sorumluluk yüklüyor omuzlarımıza. Olması gereken de bu zaten. Ayakları üzerinde yaşamayı öğreneceksin böylece. Hayat basit monoton bir şey olsaydı bizim olmamızın anlamı olmazdı. Robot da yaratılabilirdi insan yerine. Her neye inandığını bilmiyorum ama bu dünyada var olmanın o büyük anlamını kavraman gerek. Neden milyonlarca spermin arasından sen çıkageldin? Neden o ailenin evladısın? Neden varsın? Anlamını düşün, böyle sorumluluklardan kaçıp ben intihar edeceğim diye bir düşünce aptalca ve bir o kadar da bencilce olur. Dünyadan bir mesaj, omuzuna dokunan bir el veya sırtını yaslayacağın bir dayanak bekleme. Ayakta durmak asıl erdemdir. Asıl o zaman takdire layık olursun. Ha sen yine bir kaçamak arıyor ve intihara meylediyorsan, unutma sen intihar edince dünyada pek bir şey değişmez ama ailenin dünyası diye bir şey kalmayacak. Bencil olma.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Ahmet Aytekin
Umrumda değil.
Senin ölümünün benim hayatımda zerrece etkisi olmayacak fakat ben yine de sana bunca şeyi söyleyip göremediğin şeyleri göstermeye çalışıyorum. 26 yaşında sırtında emin ol senden daha çok yükle yaşayan bir adamken seni düşünüp bunca dil döktüm. Sen yine bencil davrandın ve bu senin umurunda değil. Bu halde bile öbür dünyana kötülük taşıyorsun. Korkaklık edip sınavdan kaç o zaman tercih senin. Ama unutma öbür dünyadaki sınavdan geçemeyeceksin.

JSezar

80+ Silver
annem sadece yapma demişti:)

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Malmısın derdi herhalde açığa geçmeyi düşünüyorum 2 yıl sonra dediğimde bile boş yapma öyle şeymi olur evde yatıcan vs diyorlardı yani sıkıntı ve gereksiz

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Mert
Benimkiler bana kızıyor. Suçlu benim.
Kanka dünden beri intihar etmekle alakalı konu açıyorsun sana dünde insanlr etme yapma etme değmez dediler nasıl değişik bir cümle söylememiz lazım ki seni bu karardan vazgeçelim yaparsanda bil bu forumdan kimse üzülmez kimse kimseye üzülmez aileni kahredersin bile bile yap herşeyi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Top Bottom