🔥İndirim İnventus page24 hazır sistem

kutusuz ürünü nasıl garantiye göndericeksin kargoda başına bir şey gelse kimse sorumluluk almaz sıkıntı bir durum bence

Kasa geldi mi ne oldu hocam birde anlamadım tüm parçalar tek tek garantili mi ve garantisi kaç yıl
Dostum ben laptop aldım bundan vazgeçtim ama politikamız böyle sattığımız tüm sistemler kutusuz dediler herangi bı durumda bize gönderin değişim sağlar veya garantiyi uygularız dediler hepsi en az 2 yıl power ram 5 yıl garantili olabiliyor dedi minimum 2 yılmış normal garantili yani bana söylediği böyle karar senin

Kasa geldi mi ne oldu hocam birde anlamadım tüm parçalar tek tek garantili mi ve garantisi kaç yıl
geldi hocam işlemci ve kasanın garanti belgesini göremedim arayıp da sormadım, diğer bütün parçalırın garanti belgesi var. Faturası da geldi. Sadece kutusu yok onun dışında tüm kutu içeriği kitapçığı sticker vs geldi. daha test edemedim ama 4060'lı sistemlerden 5k daha ucuza geldi, neredeyse benzer performans veriyor rx7600. Kutusu olmadığı için 2. elde satarken biraz değer kaybı olabilir onun dışında bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum alınır yani.

geldi hocam işlemci ve kasanın garanti belgesini göremedim arayıp da sormadım, diğer bütün parçalırın garanti belgesi var. Faturası da geldi. Sadece kutusu yok onun dışında tüm kutu içeriği kitapçığı sticker vs geldi. daha test edemedim ama 4060'lı sistemlerden 5k daha ucuza geldi, neredeyse benzer performans veriyor rx7600. Kutusu olmadığı için 2. elde satarken biraz değer kaybı olabilir onun dışında bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum alınır yani.
Ne zaman sipariş ettin kaç gunde geldi

perşembe günü sipariş ettim cumartesi kargoya verildi pazartesi geldi.
Knk Biraz Saçma Olacak Ama Cam Yan Paneli Nasıl Açtın? Ben İlk defa Sistem Aldığım için bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,386
Üyeler
186,475
Son üye
İsobaşkan
Geri