Neler Yeni

İnventus sitesinden alışveriş

ftihardc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih ARDIç
Arkadaşlar selam, Elraen ve unlostun inventus adlı bir şirket ile pc topladığını gördüm sizce bu site güvenilir midir? kargo aşamasında vs sıkıntı yaşar mıyım? o siteden alışveriş yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?
iyi geceler.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar selam, Elraen ve unlostun inventus adlı bir şirket ile PC topladığını gördüm sizce bu site güvenilir midir? kargo aşamasında vs sıkıntı yaşar mıyım? o siteden alışveriş yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?
iyi geceler.
Site güvenilir lakin kargo aşamasinda ülkecek sorunlar yaşiyoruz yapicak bir şey yok daha önce oradan alişveriş yapmadim lakin yapan çok gördüm.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Site güvenilir, kargo aşamasında bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama sistemlerin fiyatları tuzlu kaliteli parçalar olsa bile fiyatları 1 tık pahalı.

ftihardc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih ARDIç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ülkecek derken nasıl sorunlar açıklaya bilir misin?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
ülkecek derken nasıl sorunlar açıklaya bilir misin?
Kargoda hasar görüyör kasa darbe almış tamperli camı çatlamıs vs olabiliyor. Özensiz teslimat yapabiliyorlar kargo süresini uzaltabiliyorlar.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Kargoda hasar görüyör kasa darbe almış tamperli camı çatlamıs vs olabiliyor.
Dostum o kargo firmasının suçudur, daha bugüne kadar kötü kargolanmış sistem gelmedi elime.

ftihardc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih ARDIç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani firma ile iletişime geçince hata düzeliyor ise sorun yok bence

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Ali Karadağ
Kargo ilçeden ilçeye göre bile değişiyor herkes PTT ye laf atıyor fakat bugun bı kargo geldi adam zili calmamis kapıyı tiklatmiş duymadık ama adam kaç dakika kapıda beklemiş en son aradida oyle haberimiz oldu yani kargo olayı şansa bağlu ya iyi ya kötü kargocu gelir

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Kargo ilçeden ilçeye göre bile değişiyor herkes PTT ye laf atıyor fakat bugun bı kargo geldi adam zili calmamis kapıyı tiklatmiş duymadık ama adam kaç dakika kapıda beklemiş en son aradida oyle haberimiz oldu yani kargo olayı şansa bağlu ya iyi ya kötü kargocu gelir
Aynen mesela benim PTTden gelecek bir parçam vardı adam eve dahi gelmedi adres yanlış dedi ama birebir aynı adresle verdiğim diğer siparişim başka bir kargo firmasıyla geldi

Top Bottom