Neler Yeni

Yardım İnventusun yaptığı garanti sorunu

loweo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yılmaz Arslan karaman
Yaklaşık geçen ay bozulan sharkoon wpm Gold zero 750w güç kaynağımı garantiye göndermek istedim geçen sene Ocak ayında almıştım arena bilgisayar garantili olduğu için arena'ya göndermek daha hızlı olur dediler ve arena bilgisayara gönderdim gönderdikten yaklaşık 10 gün sonra hiç bir haber alamadığım için kendim aradım ve ürünüme değişim veya iade raporu çıktığını söylediler raporun çıktığına dair haber bile vermiyorlar bu raporu inventusun belirli bir mailine göndermem gerektiğini mailde raporu sipariş numarasını yazmam gerektiğini söylediler maili gönderdim ve inventusdan haber bekledim fakat oranda gelmedi kendim aradım kontrol sağladıkların iade veya değişimi belirterek mail atmam gerektiğini söyleyip tekrar bir mail istediler bir günde ordan kaybettim bir sonraki gün ararlar diyerek o gün belirttikleri gibi mail gönderdim bu sürelerle beraber toplam 1 ay bilgisayarsız kaldım ve bana önerdikleri ürün bu

FSP Hydro K Pro HD2-850 Gen5 850 W Power Supply​

Benim 80+Gold yarı modüler 750w bir power bana vermek istedikleri power 80+bronz modüler olmayan fakat 850w bir güç kaynağı önerdiler çevremdeki insanlar bilgisayarsız kaldığımı para iadesi olursa daha kötü olacağını çünkü 13 ay önceki fiyattan iade alacağım için istediğim gibi bir güç kaynağı için cebimden tekrardan iyi bir miktar para çıkacağını söylediler ellerinde benim ürünümün dengi olarak yada az daha iyisi olarak düşündüğüm bu üç güç kaynağı var

Corsair RM750e​

MSI MAG A750GL PCIE​

NZXT C750 Gold​

Bu ürünler benim kendime ait ürünüme denk veya az daha iyi bunları isteme hakkım var mı sadece kendilerinin önerdiği güç kaynağını almak istememe sebebim kapsamda yeni kasalarda olduğu gibi güç kaynağı kablolarını saklamak için olan kısım yok istemek hakkım mı yoksa önerdikleri ürünü mü almam mı gerekli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,335
Üyeler
167,954
Son üye
Denizz35
Top Bottom