Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Invision 19 ila 32 İnç Ekranlar için Çift Monitör Kolu 119.99+59.48 TL

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,316
İsim
Kadir
Alıntıyı görüntüle
ben çok sevdim. tek monitör taktım şimdilik. yüksel alçalt sağa sola tepe aşağı tepe yukarı 360 derece dönüyor :) diğer kol için ise laptop aparatları var laptopumu yerleştireceğim. kargo 10 ocak diyordu 4 ocakta elimde oldu. baya kaliteli bu arada hidrolik kısmını çok sevdim biraz zaman aldı ama mekaniğini anlayabilmem o da aşırı basitmiş zaten. :D
hayırlı olsun diğer kol için laptop aparatları içinden mi çıkıyor yoksa alacak mısınız? Uygun fiyatlı bir ürün bulursanız atabilir misiniz sadece vesa uyumlu laptop standına 400 TL vermek bana mantıksız geliyor

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,685
İsim
Kerem Çavuş
amazonla görüştüm ürününüz gümrükte kalmış diyor kerrylojistikle iletişime geçin dediler telefonla ulaşmaya çalıştım 45dk sıra bekledim yine sıra gelmedi onlara da ulaşamadım ürün şimdi geri dönücek :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazonla görüştüm ürününüz gümrükte kalmış diyor kerrylojistikle iletişime geçin dediler telefonla ulaşmaya çalıştım 45dk sıra bekledim yine sıra gelmedi onlara da ulaşamadım ürün şimdi geri dönücek :)
ürün karalistede bi ürünmüş sadece bana uygulanmış işe bak

ürün karalistede bi ürünmüş sadece bana uygulanmış işe bak
Saçmalık harbi ben 1 adetini 900'tl'den sattım kaldı 1 adet onuda saticam çünkü masam yemek masası camlı olan ve sıkıntı çıkarır ürün camda bundan dolayı onuda saticam umarım durumu duzeltirsin sen ya üzüldüm adına.

700

Benim hepsi geldi. 6 ürün elimde.
H.o reis ben 900'tl'den verdim 1 adetini kaldı 1 adet onu kullanicaktim fakat masam yemek masası camlı ve sorun olur diye saticam umarım tez zamanda satarım onuda :) kablosuz kulaklık alacağım şu indirimli dönemde kaçırmak istemiyorum kulaklıkları

amazona küsülmez sen zararlı çıkarsın :D
Yok yaw çıkmam :) airfrey iptal ettiklerinde deli ettim kendilerini epeyce aradım fakat hiçbir işlem yapmadılar yaw sadece kuru 25 TL hediye çeki verdiler 33 günün bedeline

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,047
Üyeler
163,425
Son üye
tuvaletdelen335
Top Bottom