hayırlı olsun diğer kol için laptop aparatları içinden mi çıkıyor yoksa alacak mısınız? Uygun fiyatlı bir ürün bulursanız atabilir misiniz sadece vesa uyumlu laptop standına 400 TL vermek bana mantıksız geliyorAlıntıyı görüntüle
ben çok sevdim. tek monitör taktım şimdilik. yüksel alçalt sağa sola tepe aşağı tepe yukarı 360 derece dönüyor diğer kol için ise laptop aparatları var laptopumu yerleştireceğim. kargo 10 ocak diyordu 4 ocakta elimde oldu. baya kaliteli bu arada hidrolik kısmını çok sevdim biraz zaman aldı ama mekaniğini anlayabilmem o da aşırı basitmiş zaten.
Nasıl yani2 tane sipariş etmiştim gümrükte kalmış bu da benim şans
amazonla görüştüm ürününüz gümrükte kalmış diyor kerrylojistikle iletişime geçin dediler telefonla ulaşmaya çalıştım 45dk sıra bekledim yine sıra gelmedi onlara da ulaşamadım ürün şimdi geri dönücekNasıl yani
ürün karalistede bi ürünmüş sadece bana uygulanmış işe bakamazonla görüştüm ürününüz gümrükte kalmış diyor kerrylojistikle iletişime geçin dediler telefonla ulaşmaya çalıştım 45dk sıra bekledim yine sıra gelmedi onlara da ulaşamadım ürün şimdi geri dönücek
Saçmalık harbi ben 1 adetini 900'tl'den sattım kaldı 1 adet onuda saticam çünkü masam yemek masası camlı olan ve sıkıntı çıkarır ürün camda bundan dolayı onuda saticam umarım durumu duzeltirsin sen ya üzüldüm adına.amazonla görüştüm ürününüz gümrükte kalmış diyor kerrylojistikle iletişime geçin dediler telefonla ulaşmaya çalıştım 45dk sıra bekledim yine sıra gelmedi onlara da ulaşamadım ürün şimdi geri dönücek
Mesaj otomatik birleştirildi:
ürün karalistede bi ürünmüş sadece bana uygulanmış işe bak
700kaça satıyorsunuz hocam
son almış olduğum 5 indirimli ürün iptal edildi bu da iadeye dönüyor pc almıştım allahtan ekran kartını unutmadılarSaçmalık harbi
Benim airfrey iptal edildikten sonra küstüm amazona biraz kaba davranıyorum artık arkamızda durmadıklari içinson almış olduğum 5 indirimli ürün iptal edildi bu da iadeye dönüyor pc almıştım allahtan ekran kartını unutmadılar
amazona küsülmez sen zararlı çıkarsınBenim airfrey iptal edildikten sonra küstüm amazona biraz kaba davranıyorum artık arkamızda durmadıklari için
H.o reis ben 900'tl'den verdim 1 adetini kaldı 1 adet onu kullanicaktim fakat masam yemek masası camlı ve sorun olur diye saticam umarım tez zamanda satarım onuda kablosuz kulaklık alacağım şu indirimli dönemde kaçırmak istemiyorum kulaklıkları700
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim hepsi geldi. 6 ürün elimde.
Yok yaw çıkmam airfrey iptal ettiklerinde deli ettim kendilerini epeyce aradım fakat hiçbir işlem yapmadılar yaw sadece kuru 25 TL hediye çeki verdiler 33 günün bedelineamazona küsülmez sen zararlı çıkarsın
Niye etmesin hocam pratik sağlıyor hayatta sanaBu monitör kolları neden bu kadar para ediyor?
Çok öldürmeden, ikimiz için de orta bir fiyat verirsen ben de satmayı düşünürüm.Uygun fiyata alınır