iobit uninstaller kullandım ne yapmam lazım?

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,926
PC için kötü bir yazılım olduğunu öğrendim. Hemen denetim masasından kaldırdım ve bulduğum program files vb dosyalarının içindeki klasörleri de sildim. Daha ne yapmalıyım? Herhangi bir sıkıntı olur mu?

PC için kötü bir yazılım olduğunu öğrendim. Hemen denetim masasından kaldırdım ve bulduğum program files vb dosyalarının içindeki klasörleri de sildim. Daha ne yapmalıyım? Herhangi bir sıkıntı olur mu?
Virüs mü?

Evet iobit uninstaller her indirdiğimde anti virüsler truva veya trojan buldu bunlar kötü amaçlı olmayabilir ama yinede hiç belli olmaz onun yerine bir programı kaldırmak için alternatif uygulamalar kullanılmalı
onun yerine revo kullanılmalı bence

Evet iobit uninstaller her indirdiğimde anti virüsler truva veya trojan buldu bunlar kötü amaçlı olmayabilir ama yinede hiç belli olmaz onun yerine bir programı kaldırmak için alternatif uygulamalar kullanılmalı
onun yerine revo kullanılmalı bence
virüs mü ben kaspersky kullanıyorum bir sıkıntı olur mu ki?

virüs mü ben kaspersky kullanıyorum bir sıkıntı olur mu ki?
windows defenderda bitdefenderda truva bulmuştu 2 kez ama zararlı olmayabilir belki onları kaldırmak için bir araç olarak kullanıyorda olabilir ama truva truvadır hocam hiçbirine güven olmaz bence kullanmayın pc ye tam tarama yapın isterseniz güvenli modda yapabilirsiniz size kalmış eğer virüs falan bulursa korkmayın pc ye bir zararı olmaz o iobitdeki truvanın

windows defenderda bitdefenderda truva bulmuştu 2 kez ama zararlı olmayabilir belki onları kaldırmak için bir araç olarak kullanıyorda olabilir ama truva truvadır hocam hiçbirine güven olmaz bence kullanmayın PC ye tam tarama yapın isterseniz güvenli modda yapabilirsiniz size kalmış eğer virüs falan bulursa korkmayın PC ye bir zararı olmaz o iobitdeki truvanın
ben denetim masasından sildim ve iobiti kurmadan önce kaspersky ile taradım tehdit yok dedi neyse ben bi denerim güvenli modda.

ben denetim masasından sildim ve iobiti kurmadan önce kaspersky ile taradım tehdit yok dedi neyse ben bi denerim güvenli modda.
tamam hocam virüs bulmadıysa sıkıntı yok demektir

Başkan gitmemişsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben zamanında kullandım ve memnun kaldım ayrıca şuan IObit Advanced System Care kullanıyorum ve mutluyum.
bence iobit uninstaller yerine revo kullanılmalı bence daha kaliteli bir uygulama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,949
Üyeler
173,746
Son üye
denizyüce
Geri