Virüs mü?PC için kötü bir yazılım olduğunu öğrendim. Hemen denetim masasından kaldırdım ve bulduğum program files vb dosyalarının içindeki klasörleri de sildim. Daha ne yapmalıyım? Herhangi bir sıkıntı olur mu?
O zaman yapman gereken başka bir şey yok.pcyi çok yorduğunu ve aynı işi yapan diğer programların daha iyi olduğunu duydum
Evet iobit uninstaller her indirdiğimde anti virüsler truva veya trojan buldu bunlar kötü amaçlı olmayabilir ama yinede hiç belli olmaz onun yerine bir programı kaldırmak için alternatif uygulamalar kullanılmalıVirüs mü?
virüs mü ben kaspersky kullanıyorum bir sıkıntı olur mu ki?Evet iobit uninstaller her indirdiğimde anti virüsler truva veya trojan buldu bunlar kötü amaçlı olmayabilir ama yinede hiç belli olmaz onun yerine bir programı kaldırmak için alternatif uygulamalar kullanılmalı
onun yerine revo kullanılmalı bence
windows defenderda bitdefenderda truva bulmuştu 2 kez ama zararlı olmayabilir belki onları kaldırmak için bir araç olarak kullanıyorda olabilir ama truva truvadır hocam hiçbirine güven olmaz bence kullanmayın pc ye tam tarama yapın isterseniz güvenli modda yapabilirsiniz size kalmış eğer virüs falan bulursa korkmayın pc ye bir zararı olmaz o iobitdeki truvanınvirüs mü ben kaspersky kullanıyorum bir sıkıntı olur mu ki?
ben denetim masasından sildim ve iobiti kurmadan önce kaspersky ile taradım tehdit yok dedi neyse ben bi denerim güvenli modda.windows defenderda bitdefenderda truva bulmuştu 2 kez ama zararlı olmayabilir belki onları kaldırmak için bir araç olarak kullanıyorda olabilir ama truva truvadır hocam hiçbirine güven olmaz bence kullanmayın PC ye tam tarama yapın isterseniz güvenli modda yapabilirsiniz size kalmış eğer virüs falan bulursa korkmayın PC ye bir zararı olmaz o iobitdeki truvanın
tamam hocam virüs bulmadıysa sıkıntı yok demektirben denetim masasından sildim ve iobiti kurmadan önce kaspersky ile taradım tehdit yok dedi neyse ben bi denerim güvenli modda.
Başkan gitmemişsin.Virüs mü?
Ben zamanında kullandım ve memnun kaldım ayrıca şuan IObit Advanced System Care kullanıyorum ve mutluyum.ben denetim masasından sildim ve iobiti kurmadan önce kaspersky ile taradım tehdit yok dedi neyse ben bi denerim güvenli modda.
bence iobit uninstaller yerine revo kullanılmalı bence daha kaliteli bir uygulamaBaşkan gitmemişsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben zamanında kullandım ve memnun kaldım ayrıca şuan IObit Advanced System Care kullanıyorum ve mutluyum.