iobit uninstaller kullandım ne yapmam lazım?

Evet iobit uninstaller her indirdiğimde anti virüsler truva veya trojan buldu bunlar kötü amaçlı olmayabilir ama yinede hiç belli olmaz onun yerine bir programı kaldırmak için alternatif uygulamalar kullanılmalı
onun yerine revo kullanılmalı bence
Crack kullanımının zararları :D.
virüs mü ben kaspersky kullanıyorum bir sıkıntı olur mu ki?
IObit virüs konusunda güvenilirdir fakat sistem dosyalarına etki ettiği için önerilmiyor.

IObit virüs konusunda güvenilirdir fakat sistem dosyalarına etki ettiği için önerilmiyor.
Crack değil hocam yani iobit sitesinde crack olarak satıyorsa kullanan herkes crack olarak kullanıyor :D

Zaten iobit malware fighter a lafım yok koruyor ama uninstaller i önermiyorum isteyen kullansın tarama geçmişi yakın tarih de olan korumaları gösteriyor eskileri gösterse ss atardım :D

Kendi sitesinden indirip trojan ile karşılaşma ihtimaliniz yok.
o kadar emin olma zaten içindeki kesin olarak zararlı demedim büyük ihtimalle iobit kendi içerisinden uygulama indirme seçeneği olduğu için truva olması lazım çünkü sen tıkladığında inmeye başlıyor senden ne izin istiyor windows nede başka bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi sitesinden indirip trojan ile karşılaşma ihtimaliniz yok.
redditde bazı insanlardada olan bir durum bu :D

o kadar emin olma zaten içindeki kesin olarak zararlı demedim büyük ihtimalle iobit kendi içerisinden uygulama indirme seçeneği olduğu için truva olması lazım çünkü sen tıkladığında inmeye başlıyor senden ne izin istiyor windows nede başka bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

redditde bazı insanlardada olan bir durum bu :D
Adware olması gayet normal çünkü siz ücretsiz sürüm kullanıyorsunuz.

Adware olması gayet normal çünkü siz ücretsiz sürüm kullanıyorsunuz.
Yani dediğim gibi iobit ücretsiz diye dağıtıp içine adware koyuyorsa kullanılmaması lazım bence

Ona bakılırsa Avast Antivirüs ücretsiz kullanıcıların kişisel verilerini satıyor :D Ücretsiz uygulamalarda ücret kullanıcıdır.
Ücretsiz uygulamalarda ücret kullanıcıdır. Bu söze sonuna kadar katılıyorum avast zaten bitmiş bir uygulama anca safetydetectives de kendi reklamını yaptırır zaten gördüğüm hiçbir yerde önerilmez bence iobit uninstaller inde avasttan bir farkı yok ikiside bence kullanılmaması gereken uygulamalar

Ücretsiz uygulamalarda ücret kullanıcıdır. Bu söze sonuna kadar katılıyorum avast zaten bitmiş bir uygulama anca safetydetectives de kendi reklamını yaptırır zaten gördüğüm hiçbir yerde önerilmez bence iobit uninstaller inde avasttan bir farkı yok ikiside bence kullanılmaması gereken uygulamalar
Bu sadece 1-2 uygulamada geçerli değil tüm ücretsiz uygulamalarda kullanıcı sözleşmesinde sürekli kişisel verilerimizin dağıtılmasını kabul ediyoruz. Basit olarak kullandığımız yüz değiştirme uygulamalarında bile. Dediğim gibi IObit güvenilirdir ama...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,705
Üyeler
187,234
Son üye
escapefromclarius
Geri