İPHONE 13 kullanıyorum klavye okadar kasıyor ki cok pişmanım güncellediğime, ios17de cok güzeldiKLAVYE ACAYİP DONUYOR KAFAYI YİYORUM
Aynen öyleİPHONE 13 kullanıyorum klavye okadar kasıyor ki cok pişmanım güncellediğime, ios17de cok güzeldi
eğflwşflwpduajgşhşdlalgkrğfmevet kanzi apple cok iyi guncellemede kanzi android alinmaz
Cihaz nedir? Şarjın azaldığı ve düşük güç modunda olduğun için yapıyor olabilir. Şarj edip telefonu yeniden başlattıktan sonra denermisin.Şu şekile aldım klavye ayarlarını hala donma var Alıntıyı görüntüle
Şu an ios 18den yazıyorum. Telefonda hiç ekstra bir kasma yok ama klavyeyi hiç beğenmedim. eskisi daha güzeldi. Değiştirebiliyor muyuz?Ben şimdi 2. Nesil SE için yüklüyorum. Sonuçları yazarım.
hiçbi fikrim yok 18.0.1 e güncelledim ama değişen yok bendeŞu an ios 18den yazıyorum. Telefonda hiç ekstra bir kasma yok ama klavyeyi hiç beğenmedim. eskisi daha güzeldi. Değiştirebiliyor muyuz?
bende güncelleyince ilk 10dk dondu ondan sonra kendine geldi sorunsuz 1 haftadırKLAVYE ACAYİP DONUYOR KAFAYI YİYORUM