Neler Yeni

iOS 18 iPhone 11 ile kullanılır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Mihail ŞEN
iPhone 11 var bende ios 18 yükseltirsem çok fazla performans kaybı olur mu veya pili çok hızlı biter mi?

Gird4p

80+
Pil artıyor performans ise sabit. 18 güzel nir güncelleme.

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam iphone 13 kullanıyorum ben bile oturana kadar geçmeyi düşünmüyorum. Size de önermem. Şu an için 17.7 deyim gayet stabil.

Hocam iphone 13 kullanıyorum ben bile oturana kadar geçmeyi düşünmüyorum. Size de önermem. Şu an için 17.7 deyim gayet stabil.
Hocam valla yenilik falan geliyor ama kameramı etkiledi çok kötü çekiyor hele de akşamları telefonu değiştireceğim bu gidişle

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam valla yenilik falan geliyor ama kameramı etkiledi çok kötü çekiyor hele de akşamları telefonu değiştireceğim bu gidişle
Katılıyorum hocam. Yeni modellere yönelmemiz için appleın bir yerleden bazı şeylerin performansını kısması lazım. Bu cihazlar hep ilk günkü yeniliğinde kalsa neden telefonları değiştirelim.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,217
İsim
uwu
Ben geçtim hiçbir fark olmadı ama o gizli klasör çok iyi valla sırf bu yüzden ve oyun modu nasıl diye betadan beri kullanıyorum diyebilirim

Katılıyorum hocam. Yeni modellere yönelmemiz için appleın bir yerleden bazı şeylerin performansını kısması lazım. Bu cihazlar hep ilk günkü yeniliğinde kalsa neden telefonları değiştirelim.
Hocam öyle bi yandan ama telefonu değiştireyim desem iPhone alacağım alıştım bi kere oda bi 13 parası daha vermem lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,726
Üyeler
159,665
Son üye
EnesCelx
Top Bottom