iOS 18 iPhone 11 ile kullanılır mı

Reaksiyon skoru
4
iPhone 11 var bende ios 18 yükseltirsem çok fazla performans kaybı olur mu veya pili çok hızlı biter mi?

Pil artıyor performans ise sabit. 18 güzel nir güncelleme.

Hocam iphone 13 kullanıyorum ben bile oturana kadar geçmeyi düşünmüyorum. Size de önermem. Şu an için 17.7 deyim gayet stabil.

Hocam iphone 13 kullanıyorum ben bile oturana kadar geçmeyi düşünmüyorum. Size de önermem. Şu an için 17.7 deyim gayet stabil.
Hocam valla yenilik falan geliyor ama kameramı etkiledi çok kötü çekiyor hele de akşamları telefonu değiştireceğim bu gidişle

Hocam valla yenilik falan geliyor ama kameramı etkiledi çok kötü çekiyor hele de akşamları telefonu değiştireceğim bu gidişle
Katılıyorum hocam. Yeni modellere yönelmemiz için appleın bir yerleden bazı şeylerin performansını kısması lazım. Bu cihazlar hep ilk günkü yeniliğinde kalsa neden telefonları değiştirelim.

Ben geçtim hiçbir fark olmadı ama o gizli klasör çok iyi valla sırf bu yüzden ve oyun modu nasıl diye betadan beri kullanıyorum diyebilirim

Katılıyorum hocam. Yeni modellere yönelmemiz için appleın bir yerleden bazı şeylerin performansını kısması lazım. Bu cihazlar hep ilk günkü yeniliğinde kalsa neden telefonları değiştirelim.
Hocam öyle bi yandan ama telefonu değiştireyim desem iPhone alacağım alıştım bi kere oda bi 13 parası daha vermem lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri