Neler Yeni

İOS vs Android ? Sizce Hangisi ?

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Evet arkadaşlar soru gayet açık aslında. Sizce İOS mu yoksa Android mi ? Günlük bir kullanıcı için söylüyorum, çok oyun oynamayan sosyal medyada takılan özellikle gmail ve video editi ile uğraşan biri için sizce İOS mu yoksa Android mi daha başarılı ?

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Büyük bir tartışmanın fitilini ateşledin kardeşim geçmiş olsun.

Ben bir seçenek daha ekleyerek cevabımı veriyorum. İpadOS.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,056
İsim
Oğuz Oğuz
Evet arkadaşlar soru gayet açık aslında. Sizce İOS mu yoksa Android mi ? Günlük bir kullanıcı için söylüyorum, çok oyun oynamayan sosyal medyada takılan özellikle gmail ve video editi ile uğraşan biri için sizce İOS mu yoksa Android mi daha başarılı ?
tabii ki de ios. İçerik üreticilerinin çoğu İOS kullanır çünkü render performansı daha iyi.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Paran varsa ios

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
android daha iyi olsaydı applenin bu kadar satılma imkanı olmazdı. En basitinden iosda çalışan 3gb ram androiddeki 6-8gb gibi oluyor.

Atyxah

80+ Silver
Bence android

Apk çok büyük bir özellik ig'da bir şeyler paylaşmıyorum kalite önemli değil ve iphonelar çok pahalı
Render felan yaoacaksanız ios daha mantıklı ama ben kendi kullanımlarıma bakarsam android tercih ederim ama param olsa iphone alırım sırf bi şekli var diye başka özelliğinden felan değil işimi her türlü görür ikisi de

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Buda sorumu tabii ki de ios

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel olarak herkes İOS Diyor. Andorid'den İOS'a geçenler zorlanma veya bi alışma süreci yaşıyor mu ?

Juiclair0

80+ Silver
Genel olarak herkes İOS Diyor. Andorid'den İOS'a geçenler zorlanma veya bi alışma süreci yaşıyor mu ?
10 yıl android sonrası iosa geçtim 1 haftada alışıyorsun.

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter
malikisa31
Facebook
malikisa31
1. sebep para. 2. sebep, Android özgürlüktür, iOS sınırlayıcıdır. (kullanmamış halimle söylüyorum) APK indirip kurmak bile başlı başına Android'te kalmak için bir sebep.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Kişinin kendi ihtiyaçları ve bütçesine bağlı. 5000 TL'ye sıfır telefon isteyen birine İphone öneremezsin mesela. Ya da adamın bütçesi çoktur ve uzun bir kullanım istiyordur o zaman İphone olur tabii. Ben de açıkçası Google hesabımı aktif bir şekilde kullandığım için param olsa bile İphone tercih etmezdim sanırım.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
1. sebep para. 2. sebep, Android özgürlüktür, iOS sınırlayıcıdır. (kullanmamış halimle söylüyorum) APK indirip kurmak bile başlı başına Android'te kalmak için bir sebep.
Apk İle işim olmadığı için geçme kararım netleşti aslında. Android'de root ve rom ile birçok şeyi yapmış başarmış olan birisi olarak söylüyorum ki şuan apk kurmak bile gereksiz geliyor. 2 uygulama kullanıyorum apk ile biri snaptube biri vanced.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kişinin kendi ihtiyaçları ve bütçesine bağlı. 5000 TL'ye sıfır telefon isteyen birine İphone öneremezsin mesela. Ya da adamın bütçesi çoktur ve uzun bir kullanım istiyordur o zaman İphone olur tabii. Ben de açıkçası Google hesabımı aktif bir şekilde kullandığım için param olsa bile İphone tercih etmezdim sanırım.
Bende çok aktif kullanıyorum google hesabımı. Ama bir kere alıp 6 7 sene kullanmak var. Gmail ve iletişim uygulamalarıyla da çok haşır neşirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 yıl android sonrası iosa geçtim 1 haftada alışıyorsun.
Memnun musunuz hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,690
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom