İOS vs Android ? Sizce Hangisi ?

Sahin416

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
350
Evet arkadaşlar soru gayet açık aslında. Sizce İOS mu yoksa Android mi ? Günlük bir kullanıcı için söylüyorum, çok oyun oynamayan sosyal medyada takılan özellikle gmail ve video editi ile uğraşan biri için sizce İOS mu yoksa Android mi daha başarılı ?

Büyük bir tartışmanın fitilini ateşledin kardeşim geçmiş olsun.

Ben bir seçenek daha ekleyerek cevabımı veriyorum. İpadOS.

Evet arkadaşlar soru gayet açık aslında. Sizce İOS mu yoksa Android mi ? Günlük bir kullanıcı için söylüyorum, çok oyun oynamayan sosyal medyada takılan özellikle gmail ve video editi ile uğraşan biri için sizce İOS mu yoksa Android mi daha başarılı ?
tabii ki de ios. İçerik üreticilerinin çoğu İOS kullanır çünkü render performansı daha iyi.

Paran varsa ios

android daha iyi olsaydı applenin bu kadar satılma imkanı olmazdı. En basitinden iosda çalışan 3gb ram androiddeki 6-8gb gibi oluyor.

Bence android

Apk çok büyük bir özellik ig'da bir şeyler paylaşmıyorum kalite önemli değil ve iphonelar çok pahalı
Render felan yaoacaksanız ios daha mantıklı ama ben kendi kullanımlarıma bakarsam android tercih ederim ama param olsa iphone alırım sırf bi şekli var diye başka özelliğinden felan değil işimi her türlü görür ikisi de

Buda sorumu tabii ki de ios

Genel olarak herkes İOS Diyor. Andorid'den İOS'a geçenler zorlanma veya bi alışma süreci yaşıyor mu ?

Genel olarak herkes İOS Diyor. Andorid'den İOS'a geçenler zorlanma veya bi alışma süreci yaşıyor mu ?
10 yıl android sonrası iosa geçtim 1 haftada alışıyorsun.

1. sebep para. 2. sebep, Android özgürlüktür, iOS sınırlayıcıdır. (kullanmamış halimle söylüyorum) APK indirip kurmak bile başlı başına Android'te kalmak için bir sebep.

Kişinin kendi ihtiyaçları ve bütçesine bağlı. 5000 TL'ye sıfır telefon isteyen birine İphone öneremezsin mesela. Ya da adamın bütçesi çoktur ve uzun bir kullanım istiyordur o zaman İphone olur tabii. Ben de açıkçası Google hesabımı aktif bir şekilde kullandığım için param olsa bile İphone tercih etmezdim sanırım.

1. sebep para. 2. sebep, Android özgürlüktür, iOS sınırlayıcıdır. (kullanmamış halimle söylüyorum) APK indirip kurmak bile başlı başına Android'te kalmak için bir sebep.
Apk İle işim olmadığı için geçme kararım netleşti aslında. Android'de root ve rom ile birçok şeyi yapmış başarmış olan birisi olarak söylüyorum ki şuan apk kurmak bile gereksiz geliyor. 2 uygulama kullanıyorum apk ile biri snaptube biri vanced.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kişinin kendi ihtiyaçları ve bütçesine bağlı. 5000 TL'ye sıfır telefon isteyen birine İphone öneremezsin mesela. Ya da adamın bütçesi çoktur ve uzun bir kullanım istiyordur o zaman İphone olur tabii. Ben de açıkçası Google hesabımı aktif bir şekilde kullandığım için param olsa bile İphone tercih etmezdim sanırım.
Bende çok aktif kullanıyorum google hesabımı. Ama bir kere alıp 6 7 sene kullanmak var. Gmail ve iletişim uygulamalarıyla da çok haşır neşirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 yıl android sonrası iosa geçtim 1 haftada alışıyorsun.
Memnun musunuz hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,560
Üyeler
190,762
Son üye
sky67
Geri