İOS vs Android ? Sizce Hangisi ?

Apk İle işim olmadığı için geçme kararım netleşti aslında. Android'de root ve rom ile birçok şeyi yapmış başarmış olan birisi olarak söylüyorum ki şuan apk kurmak bile gereksiz geliyor. 2 uygulama kullanıyorum apk ile biri snaptube biri vanced.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende çok aktif kullanıyorum google hesabımı. Ama bir kere alıp 6 7 sene kullanmak var. Gmail ve iletişim uygulamalarıyla da çok haşır neşirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Memnun musunuz hocam ?
memnunum kardesim android kullanırken hammallık yapıyormuşum dedim bi story atıyom simdi cam gibi.

Vallaha para varsa bence de iOS'a geçmen tabii şu an için. Çok pahalılar ama ya. Hele şu son ara bi uçuşları var, evlerden ırak :(

Yıllarca android kullandım çoğu markayı…şuan iPhone 13 kullanıyorum çağ atladım gençleştim resmen 💪💪

Fiyatların arttığı gece 11.999 a aldım aldıktan 1 2 saat sonra satışlar kapanmıştı 😍😅

Evet arkadaşlar soru gayet açık aslında. Sizce İOS mu yoksa Android mi ? Günlük bir kullanıcı için söylüyorum, çok oyun oynamayan sosyal medyada takılan özellikle gmail ve video editi ile uğraşan biri için sizce İOS mu yoksa Android mi daha başarılı ?
Android çok hantal geliyor, IOS telefonların RAM'i az oluyor Android ayarında bir IOS olursa IOS tabii ki.

Geri