Neler Yeni

İp Adresinden Neler Yapılabilir ?

pasii

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Arkadaşlar bana küfür eden bir kişinin ip adresini aldım. Ben buna ne yapabilir ? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim (Arkadaşlar kızmayın kalıcı hasar vermeyeceğim veya virüs yüklemiyeceğim.)

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar bana küfür eden bir kişinin ip adresini aldım. Ben buna ne yapabilir ? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim (Arkadaşlar kızmayın kalıcı hasar vermeyeceğim veya virüs yüklemiyeceğim.)
Dostum küfür etmiş olmuş bitmiş adama dert açma :)

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
155'i ararım seni içeri aldırırım de :D

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
Evinin adresini öğrenebilirsin. Arama yapman yeterli. Sonra adamın evine 100 tane dürüm siparişi ver :D
Ben olsam sex shop dan ürünler yollardım kadife kelepçe kırbaç falan :) keza bi kez yaptım cidden komedi oluyor yalnız kargo eve ulaşınca evin etrafında olun da curcunayı izleyin :) tavsiye ederim

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Bilgisayarına sıza bilirsin, Ama bunlar çok zor şeyler çeşitli programları var, kod bilgin olması gerekir, ve bu bir suç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,223
Üyeler
163,444
Son üye
furkanner
Top Bottom