Tam adres çıkmıyor nasıl bulabilirim ?Evinin adresini öğrenebilirsin. Arama yapman yeterli. Sonra adamın evine 100 tane dürüm siparişi ver
Dostum küfür etmiş olmuş bitmiş adama dert açmaArkadaşlar bana küfür eden bir kişinin ip adresini aldım. Ben buna ne yapabilir ? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim (Arkadaşlar kızmayın kalıcı hasar vermeyeceğim veya virüs yüklemiyeceğim.)
Hiçbirşey olmazArkadaşlar bana küfür eden bir kişinin ip adresini aldım. Ben buna ne yapabilir ? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim (Arkadaşlar kızmayın kalıcı hasar vermeyeceğim veya virüs yüklemiyeceğim.)
Ben olsam sex shop dan ürünler yollardım kadife kelepçe kırbaç falan keza bi kez yaptım cidden komedi oluyor yalnız kargo eve ulaşınca evin etrafında olun da curcunayı izleyin tavsiye ederimEvinin adresini öğrenebilirsin. Arama yapman yeterli. Sonra adamın evine 100 tane dürüm siparişi ver
Bilgisayarına sıza bilirsin, Ama bunlar çok zor şeyler çeşitli programları var, kod bilgin olması gerekir, ve bu bir suç.Arkadaşlar bana küfür eden bir kişinin ip adresini aldım. Ben buna ne yapabilir ? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim (Arkadaşlar kızmayın kalıcı hasar vermeyeceğim veya virüs yüklemiyeceğim.)