İP TV Nasıldır / Alınır Mı ?

RefX

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,935
Yaklaşık 8-9 senedir Digitürk'e para bayıyoruz desek yeridir sanırım.

İp TV alsak sorun yaşar mıyız ?

Mesela ileride çalışamaz duruma gelir mi (bozulma olarak değil , kullanımını kalkar mı ?)

İnternet değerleriniz iyiyse alınır gayet kullanışlı

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Yaklaşık 8-9 senedir Digitürk'e para bayıyoruz desek yeridir sanırım.

İp TV alsak sorun yaşar mıyız ?

Mesela ileride çalışamaz duruma gelir mi (bozulma olarak değil , kullanımını kalkar mı ?)
ip tv nedir açıklayabilirmisiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Digitürk vb üye olmadan bir parçayı TV'ye bağlıyorsunuz , internet üzerinden maçları - netflixi vb ücretsiz izleyebiliyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir yakınımız bu ürünü kullanıyor , bende bu ürünü alacağım gibi

i

ip tv İnternet üzerinden yayın yapan cihaz

ip tv de maçlar geriden geliyor iyi ip tv bulman lazım
Mi Tvi Stick nasıldır ?

İnternete İP TV yazarsanız çıkıyor
Mi stick ip TV değildir. Akıllı olmayan TV yi akıllı tv yapan bir cihazdır. 4K versiyonunu kullanıyorum. IPTV parasını vererek internet üzerinden yayın izlediğiniz bir sistemdir. 25 download ile 720p yayınları rahatlıkla izlersiniz. Maçlarda, 1080p yayınlarda vs çok sıkıntı yaşarsın.

Netflix, puhu TV vb. Vod yayınlarında ise öyle seç izle değil, o ne yüklerse sisteme onu izliyorsun.

Yanlış bilgilerle doldurmuşlar seni. Bizzat yıllardır kullanıyorum. İyi bilirim IP TV muhabbetini.

Bu arada bende 24.000 den fazla kanal var. Satın aldığın yere göre değişiklik gösteriyor elbette.

Mi stick ip TV değildir. Akıllı olmayan TV yi akıllı tv yapan bir cihazdır. 4K versiyonunu kullanıyorum. IPTV parasını vererek internet üzerinden yayın izlediğiniz bir sistemdir. 25 download ile 720p yayınları rahatlıkla izlersiniz. Maçlarda, 1080p yayınlarda vs çok sıkıntı yaşarsın.

Netflix, puhu TV vb. Vod yayınlarında ise öyle seç izle değil, o ne yüklerse sisteme onu izliyorsun.

Yanlış bilgilerle doldurmuşlar seni. Bizzat yıllardır kullanıyorum. İyi bilirim IP TV muhabbetini.

Bu arada bende 24.000 den fazla kanal var. Satın aldığın yere göre değişiklik gösteriyor elbette.
Hocam peki kaliteli İP TV önerir misiniz ?

Geri