25-27 download , 3-5 upload vardı sanırımİnternet değerleriniz iyiyse alınır gayet kullanışlı
İnternet değerleriniz iyiyse alınır gayet kullanışlı
Yeterli midir ?25-27 download , 3-5 upload vardı sanırım
ip tv nedir açıklayabilirmisinizYaklaşık 8-9 senedir Digitürk'e para bayıyoruz desek yeridir sanırım.
İp TV alsak sorun yaşar mıyız ?
Mesela ileride çalışamaz duruma gelir mi (bozulma olarak değil , kullanımını kalkar mı ?)
Digitürk vb üye olmadan bir parçayı TV'ye bağlıyorsunuz , internet üzerinden maçları - netflixi vb ücretsiz izleyebiliyorsunuzip tv nedir açıklayabilirmisiniz
ip tv nedir açıklayabilirmisiniz
ip tv İnternet üzerinden yayın yapan cihazip tv nedir açıklayabilirmisiniz
hocam varsa banada link atabilirmisinizMi Tvi Stick nasıldır ?
seven var sevmeyen var youtubeden incileme videosunu izle ip tv izlemen için uygulama yuklemen gerekMi Tvi Stick nasıldır ?
hocam varsa banada link atabilirmisiniz
Mi stick ip TV değildir. Akıllı olmayan TV yi akıllı tv yapan bir cihazdır. 4K versiyonunu kullanıyorum. IPTV parasını vererek internet üzerinden yayın izlediğiniz bir sistemdir. 25 download ile 720p yayınları rahatlıkla izlersiniz. Maçlarda, 1080p yayınlarda vs çok sıkıntı yaşarsın.Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player - Dolby DTS Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player - Dolby DTS - Chromecast yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İnternete İP TV yazarsanız çıkıyor
Hocam peki kaliteli İP TV önerir misiniz ?Mi stick ip TV değildir. Akıllı olmayan TV yi akıllı tv yapan bir cihazdır. 4K versiyonunu kullanıyorum. IPTV parasını vererek internet üzerinden yayın izlediğiniz bir sistemdir. 25 download ile 720p yayınları rahatlıkla izlersiniz. Maçlarda, 1080p yayınlarda vs çok sıkıntı yaşarsın.
Netflix, puhu TV vb. Vod yayınlarında ise öyle seç izle değil, o ne yüklerse sisteme onu izliyorsun.
Yanlış bilgilerle doldurmuşlar seni. Bizzat yıllardır kullanıyorum. İyi bilirim IP TV muhabbetini.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada bende 24.000 den fazla kanal var. Satın aldığın yere göre değişiklik gösteriyor elbette.
Bütçe ve ne kadar süreli istiyorsun?Hocam peki kaliteli İP TV önerir misiniz ?