İPAD 10.NESİL VS 9.NESİL

samet68

80+
Reaksiyon skoru
13
Ağırlıklı olarak ders için kullanacağım ve ipad almak istiyorum ama 9.nesil ve 10.nesil arasında pek fark olmadığını söylüyorlar hangisi daha avantajlı olur
10.Nesil+pencil (indirli fiyat)=11750TL -12000TL
9.Nesil+ pencil =9200TL
Hangisi daha avantajlı olur benim için

ikinci el 9 al geç 10 alınmaz bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikinci el 9 al geç 10 alınmaz bence
ille o tasarım isteniyorsa ipad air 4 alınabilir. 10 çok kırpılmış bir model

9. Nesil daha mantıklı.

Ağırlıklı olarak ders için kullanacağım ve ipad almak istiyorum ama 9.nesil ve 10.nesil arasında pek fark olmadığını söylüyorlar hangisi daha avantajlı olur
10.Nesil+pencil (indirli fiyat)=11750TL -12000TL
9.Nesil+ pencil =9200TL
Hangisi daha avantajlı olur benim için
Bence huawei matepade geç hem klavye veriyorlar hemde kalem yanlış hatırlamıyorsam bence illa ipad diyosan mini 6 ipad 8 hatta 7 bile yeter 9 alabilirsin ama videolarda filmlerde ekranda kocaman siyah çerceveler var.

Bence huawei matepade geç hem klavye veriyorlar hemde kalem yanlış hatırlamıyorsam bence illa ipad diyosan mini 6 ipad 8 hatta 7 bile yeter 9 alabilirsin ama videolarda filmlerde ekranda kocaman siyah çerceveler var.
Sadece ders ve video falansa %100 huawei iPadi daha çok pubg mobile ve edit yapanlar kullanıyor.

Sadece ders ve video falansa %100 huawei iPadi daha çok PUBG mobile ve edit yapanlar kullanıyor.
işletim sistemi olarak harmonyos kullanıyor not alma uygulamaları çok kısıtlı olabilir androidlerde bile çok iyi bir iki uygulama var

işletim sistemi olarak harmonyos kullanıyor not alma uygulamaları çok kısıtlı olabilir androidlerde bile çok iyi bir iki uygulama var
Google sıkıntı degilse bence matepad al veya xiaomi mi pad 5 alabilirsin

3 4 yıllık iPad yine işini görür ben şahsen sadsce not ve ders için iPad almam gider ucuz bir tablette işimi görür ucuz iPadde oyle ipad alsam anca oyunlardaki sabit fps için alınır

telefonda samsungcuyum fakat tablet diyorsan net ipad aga. hakkını yememek lazım, ipad 9.nesil her türlü işini görür.

telefonda samsungcuyum fakat tablet diyorsan net ipad aga. hakkını yememek lazım, ipad 9.nesil her türlü işini görür.
Şu bütün iPadlere oled ekran 120 hz koysalar varya No 1 tablet olur valla bide şu çerçeve olayıda gitse ekran içindeki çerçeve film falan izlerken ama hâla bence tasarım olarak guzel.

Geri