Neler Yeni

iPad 10 Vs iPad mini

Mepotant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet
Mezun yılımda kütüphanede ders çalışmak ve video izlemek için iPad almayo düşünüyorum fakat iPad 10 ile iPad mini arasında kaldım sizce mini de ekran çok küçük kalır mı diğerinde de çok mu büyük kalır kullanan vs varsa yardımcı oluşanız sevinirim

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
11inc ideal gibi hatta daha küçük olabilir de demiştim air6 için ama daha yeni kullanmaya başladım ben kişisel bı soru

Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Talha Açıkgöz
ipad mini tercih ederdim ben appleda düz modeller diğer modeller kadar f/p değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer bütçe yeterse 23.6kya ipad air6+pencil pro öneririm çok daha mantıklı bir seçenek +3taksit ile bulunmaz nimet denebilir

Mepotant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11inc ideal gibi hatta daha küçük olabilir de demiştim air6 için ama daha yeni kullanmaya başladım ben kişisel bı soru
Kullanırken ve video izlerken ekranın eksikliğini hissediyor musunuz peki

ipad mini tercih ederdim ben appleda düz modeller diğer modeller kadar f/p değil

eğer bütçe yeterse 23.6kya ipad air6+pencil pro öneririm çok daha mantıklı bir seçenek +3taksit ile bulunmaz nimet denebilir
Maalesef zaten bunlar arasından birini ikinci el garantisi hala devam edenlerden almayı düşünüyorum

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Kullanırken ve video izlerken ekranın eksikliğini hissediyor musunuz peki

Maalesef zaten bunlar arasından birini ikinci el garantisi hala devam edenlerden almayı düşünüyorum
Ekranın bı eksiğini hissetmedim IPS olmasından dolayı mı öyle yazdınız 60hzden dolayı mı

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Tabi ki iPad mini performansı da iPad 10 a göre daha güçlü

Top Bottom