Mezun yılımda kütüphanede ders çalışmak ve video izlemek için iPad almayo düşünüyorum fakat iPad 10 ile iPad mini arasında kaldım sizce mini de ekran çok küçük kalır mı diğerinde de çok mu büyük kalır kullanan vs varsa yardımcı oluşanız sevinirim
Kullanırken ve video izlerken ekranın eksikliğini hissediyor musunuz peki11inc ideal gibi hatta daha küçük olabilir de demiştim air6 için ama daha yeni kullanmaya başladım ben kişisel bı soru
Maalesef zaten bunlar arasından birini ikinci el garantisi hala devam edenlerden almayı düşünüyorumipad mini tercih ederdim ben appleda düz modeller diğer modeller kadar f/p değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer bütçe yeterse 23.6kya ipad air6+pencil pro öneririm çok daha mantıklı bir seçenek +3taksit ile bulunmaz nimet denebilir
Ekranın bı eksiğini hissetmedim IPS olmasından dolayı mı öyle yazdınız 60hzden dolayı mıKullanırken ve video izlerken ekranın eksikliğini hissediyor musunuz peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef zaten bunlar arasından birini ikinci el garantisi hala devam edenlerden almayı düşünüyorum
Ekran boyutu olarak demiştim ders videoları izlerken telefon gibi mi yoksa ekran yeterli miEkranın bı eksiğini hissetmedim IPS olmasından dolayı mı öyle yazdınız 60hzden dolayı mı
Büyük baya ya daha küçük bile iş görebilirEkran boyutu olarak demiştim ders videoları izlerken telefon gibi mi yoksa ekran yeterli mi
Teşekkürü ederim yardımcı olduğunuz içinBüyük baya ya daha küçük bile iş görebilir