Neler Yeni

🔥İndirim IPad 11. Nesil A16 15.769 TL

Pt teknolojide 15.499 tl zaten fiyatı.Amazonda peşine taksit olsa belki avantajlı olurdu ama maalesef sıcak fırsat sayılmaz.

belki kardeşime karne hediyesi alırım. bunların kalemleri nasıl oluyor ? birkaç çeşit oluyor galiba en ucuzu iş görür mü veya en fazla kaç tl çıkar kalem için cebimizden?

3500 TL. Pro model 5500 onunla uyumlu değil
belki kardeşime karne hediyesi alırım. bunların kalemleri nasıl oluyor ? birkaç çeşit oluyor galiba en ucuzu iş görür mü veya en fazla kaç tl çıkar kalem için cebimizden

Güzele benziyor dersler için alabilirim ama kararsızım almışken Air mı alsam 4-5 sene götürmesi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kabaca 19k ya kapatıyorum yani değil mi hocam? teşekkürler.
Aynen

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
kabaca 19k ya kapatıyorum yani değil mi hocam? teşekkürler.
Adaptör de almanız gerek hocam halihazırda yoksa.Ben yeni aldım ipad 11 ve usb c kalem.İkisinden de gayet memnunum kalem de gayet güzel gecikme falan hiçbir şey yok.Tablet de gayet hızlı a16 işlemci 4-5 yıl götürür sorunsuz.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: 1905
Güzele benziyor dersler için alabilirim ama kararsızım almışken Air mı alsam 4-5 sene götürmesi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen
Eğer ders ve günlük kullanım için alacaksan air ile arasında pek bir fark hissetmezsin ikisi de 60hz ve günlük kullanımda işlemci gücü önemli değil eğer bütçe varsa bir önceki nesil m2 işlemcili pro veya güncel pro modeli düşünülebilir ekran inanılmaz fark ediyor 1.5 yıldır kendim de bu modeli kullanıyorum tavsiye ederim. Aire o kadar para verip büyük bir ekranda 60 hz çok keyifsiz. İllaki İpad istemiyorsanız da bu bütçede en mantıklı seçenek kalemi de yanında gelen tab S9FE Plus çevremde kullanan herkes çok memnun

Adaptör de almanız gerek hocam halihazırda yoksa.Ben yeni aldım ipad 11 ve usb c kalem.İkisinden de gayet memnunum kalem de gayet güzel gecikme falan hiçbir şey yok.Tablet de gayet hızlı a16 işlemci 4-5 yıl götürür sorunsuz.
unutmuşşum onu da hallederiz hocam. sağolun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,963
Üyeler
173,442
Son üye
yunxuan4161
Geri