İsimbulamajim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,095
6 ram mi 4 mü bi türlü bulamadım
6 gb ram6 ram mi 4 mü bi türlü bulamadım
belki kardeşime karne hediyesi alırım. bunların kalemleri nasıl oluyor ? birkaç çeşit oluyor galiba en ucuzu iş görür mü veya en fazla kaç tl çıkar kalem için cebimizden
kabaca 19k ya kapatıyorum yani değil mi hocam? teşekkürler.3500 TL. Pro model 5500 onunla uyumlu değil
Aynenkabaca 19k ya kapatıyorum yani değil mi hocam? teşekkürler.
Adaptör de almanız gerek hocam halihazırda yoksa.Ben yeni aldım ipad 11 ve usb c kalem.İkisinden de gayet memnunum kalem de gayet güzel gecikme falan hiçbir şey yok.Tablet de gayet hızlı a16 işlemci 4-5 yıl götürür sorunsuz.kabaca 19k ya kapatıyorum yani değil mi hocam? teşekkürler.
Eğer ders ve günlük kullanım için alacaksan air ile arasında pek bir fark hissetmezsin ikisi de 60hz ve günlük kullanımda işlemci gücü önemli değil eğer bütçe varsa bir önceki nesil m2 işlemcili pro veya güncel pro modeli düşünülebilir ekran inanılmaz fark ediyor 1.5 yıldır kendim de bu modeli kullanıyorum tavsiye ederim. Aire o kadar para verip büyük bir ekranda 60 hz çok keyifsiz. İllaki İpad istemiyorsanız da bu bütçede en mantıklı seçenek kalemi de yanında gelen tab S9FE Plus çevremde kullanan herkes çok memnunGüzele benziyor dersler için alabilirim ama kararsızım almışken Air mı alsam 4-5 sene götürmesi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen
unutmuşşum onu da hallederiz hocam. sağolun.Adaptör de almanız gerek hocam halihazırda yoksa.Ben yeni aldım ipad 11 ve usb c kalem.İkisinden de gayet memnunum kalem de gayet güzel gecikme falan hiçbir şey yok.Tablet de gayet hızlı a16 işlemci 4-5 yıl götürür sorunsuz.