iPad 8 2000tl ye alınır mı

Hocam tam emin olamıyorum . kozmetik sıkıntılı kutu falanda yoksa tahminimce 3400 olmasa bile üç aşşa beş yukarı 3 e falan olur diye tahmin ediyorum . Ama kesin olarak da bakmayoın ne olcağı belli olmaz. siz bunu satmayı planlıyorsunuz herhalde
hocam aslında kullanmak için ama kazıklanmak istemiym

İpe 8. Nesil tablet 128 GB . Ekranda ve kasada çizikler mevcut akrabamız olduğu için indirim yapabilirler sizce almalımıyım ekrandaki çizikler küçük kasadakilerde küçük ama biraz sık
Bende çizim yapmak için almak istiyorum, bunların 2. el piyasası nedir?

Hocam 2. el sitelerinde minumum 4k hadi 3900 falan . He belki böyle kozmetik olarak değer kaybetmiş cihaz 3400 falan bulursunuz kutusuz şarjsız
aboo
geçen sene arkadaş sana 2.5 a vereyim diyordu
ipad mi alsam ekran kartımı alsam:peepo2:

aboo
geçen sene arkadaş sana 2.5 a vereyim diyordu
ipad mi alsam ekran kartımı alsam:peepo2:
hocam geçen seneden bu zamana ne sular aktı gitti maalesef her şey uçuyor. Bizim enişte 2019 da clio aldı 99 kasa 25.000e dedik bizdemi alalım acaba bi şekil vazgeçtik araç 115 piyasa şuan . İyi akşamlar dilerim

Ölüsü 3k o cihazın. 2k çok iyi fiyat al gitsin

dime hocam. alır İNŞALLAH
aldım hocam çok teşekkürler birde akraba diye kılıf ve ekran koruyucusuda alcam miss.
zaten adam 1 k ya almış icloudu çocuğu mu ne kurmuş şifreyi unutunca akrabam 1 k ya almış bugün yada yarın icloudu kırılcak sonra pubg keyfi

aldım hocam çok teşekkürler birde akraba diye kılıf ve ekran koruyucusuda alcam miss.
zaten adam 1 k ya almış icloudu çocuğu mu ne kurmuş şifreyi unutunca akrabam 1 k ya almış bugün yada yarın icloudu kırılcak sonra PUBG keyfi
anladım hocam hayırlı olsun tekrardan. İyi günlerde kullanın

Geri