Neler Yeni

Yardım iPad 9.nesil eksi yönleri nelerdir ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,393
İsim
Emre
Discord
necromancerr

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Valla hocam benim android 4 samsung tablete hafif bi custom rom kursam gene gider 2014 te almıştım hala kullansam kullanırım :D
evet hocam bende 2016 da almıştım tablette super amoled 2k ekran var 2022 de çıkan ipadden daha iyi film izleniyor xD

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
şuan elimde galaxy tab s9 var sd gen 2 kullanıyor güzel cihaz biraz daha paran olsa al derdim evet eski cihazlar öyle bir bakıma normal zaten
Biraz tuzlu hocam s9 fe nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

video film için matepad 11.5 ya da matepad 11 alabilirsiniz.
Farkları ne hocam

https://consumer.huawei.com/tr/tabl...H8DysbAzO2y0GdEUfbdTI404hk83oVyRoCnrIQAvD_BwE

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

Farkları ne hocam

https://consumer.huawei.com/tr/tabl...H8DysbAzO2y0GdEUfbdTI404hk83oVyRoCnrIQAvD_BwE

bence matepad 11 alın ekran ve performans konusunda daha iyi.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,393
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Benim tablet hocam bu yokuştan firlatmiştim patladı
Hala evde duruyor arka kamerası kırık sadece onun harici herşeyi sorunsuz çalışıyor hala arada bazen nostalji için açarım

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm

Farkları ne hocam

farkları işlemci ve ekran genel olarak s9fe de alınabilir bir cihaz zaten günlük işler sosyal medya yt gibi dediğiniz işlerin üstesinden gelir bir teklonoji markette deneyimlemek katkı sağlar seçim yapmanızda ben olsam tab s9fe alırım, zaten Samsung un 4 büyük Android güncellemesi garantisi var

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
bence matepad 11 alın ekran ve performans konusunda daha iyi.
farkları işlemci ve ekran genel olarak s9fe de alınabilir bir cihaz zaten günlük işler sosyal medya yt gibi dediğiniz işlerin üstesinden gelir bir teklonoji markette deneyimlemek katkı sağlar seçim yapmanızda ben olsam tab s9fe alırım, zaten Samsung un 4 büyük Android güncellemesi garantisi var
Çok model var hocam kafam karıştı ya f/p olarak matepad 11 var şuan aklımda s9fe biraz daha tuzlu iPad 9.nesil de öyle honor-xiaomi felanda var bu fiyat bandında

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Huawei bilmiyorum da Samsung çöp oluyor hocam hemen

2 ai arasında kaldım zaten

Zamı çalmışlar onada kalemiyle kılıfıyla felan geliyordu geçen gün sanki tekil fiyatıyla
Samsung tab a almıştım 2017 yılında. 2019 yılında ipad 6 alıp, samsung'u babama vermiştim. Halen kullanır. Youtube ve stream video platformlarını kaldırıyor, stereo hoparlörü var. Geçen sene ipad 6'dan 10'a geçtim ama samsung s8 ultra ile arasında çok gidip gelmiştim. Apple ekosisteminde olduğum için 10 aldım ama bence Samsung; ekran, malzeme kalitesi ve donanım anlamında ipadden daha iyi. Ancak tablet konusunda android işletim sisitemi halen ipad os'nin çok gerisinde. Özellikle uygulama bazında.
Örneğin notability androidde yok. En iyi alternatif olan goodnotes yeni geldi ama bir notability değil. Bunun gibi sadece ipad os'de olup androidde olmayan çok uygulama var.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Samsung tab a almıştım 2017 yılında. 2019 yılında ipad 6 alıp, samsung'u babama vermiştim. Halen kullanır. Youtube ve stream video platformlarını kaldırıyor, stereo hoparlörü var. Geçen sene ipad 6'dan 10'a geçtim ama samsung s8 ultra ile arasında çok gidip gelmiştim. Apple ekosisteminde olduğum için 10 aldım ama bence Samsung; ekran, malzeme kalitesi ve donanım anlamında ipadden daha iyi. Ancak tablet konusunda android işletim sisitemi halen ipad os'nin çok gerisinde. Özellikle uygulama bazında.
Örneğin notability androidde yok. En iyi alternatif olan goodnotes yeni geldi ama bir notability değil. Bunun gibi sadece ipad os'de olup androidde olmayan çok uygulama var.
Hocam matepad 11 aldım şuan bakalım teşekkür ederim

rerenmert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
rerenmert
1 yıldan daha fazla süredir kullanıyorum. Ben çizim vs de yapıyorum ama video izleme işi için hiçbir eksisi yok aletin. Hala yağ gibi kasmadan akıyor.
Hocam 0-100% şarj dolumu ortalama kaç saate oluyor acaba bilgi verebilirmisiniz ? Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,673
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom