Çok etkilemez gibi hocam hoparlör ama alternatif model var mı bu banddahoparlör stereo değil sadece bir taraftan ses duymak çok kötü bence birde çerçeve kalın.
Boyutu ideal mı hocam videoya felan baktım da fiziksel incelemedim hiç1 yıldan daha fazla süredir kullanıyorum. Ben çizim vs de yapıyorum ama video izleme işi için hiçbir eksisi yok aletin. Hala yağ gibi kasmadan akıyor.
1.5 yıldır matepad 11 kullanıyorum hala ilk günkü gibi.Çok etkilemez gibi hocam hoparlör ama alternatif model var mı bu bandda
diğer modeller 20k dan başlıyor
Android alasımda yok 6 ay sonra patates
Huawei bilmiyorum da Samsung çöp oluyor hocam hemen1.5 yıldır matepad 11 kullanıyorum hala ilk günkü gibi.
Samsung s serisi için bunu diyemezsin benceHuawei bilmiyorum da Samsung çöp oluyor hocam hemen
2 ai arasında kaldım zaten
samsung s serisi dışında tablet alırsanız dediğiniz doğru olabilir ama bende tab s vardı ilk nesil ve 6 yıl taş gibi kullandım sizde s9 alırsanız en az ipad 10 kadar gider.Huawei bilmiyorum da Samsung çöp oluyor hocam hemen
2 ai arasında kaldım zaten
Kullandığım için bilmiyorum hocam da eskiden kullandığım tablet öyleydi kuzeniminde şuan öyle ana sayfada 15 FPS akıyorSamsung s serisi için bunu diyemezsin bence
şuan elimde galaxy tab s9 var sd gen 2 kullanıyor güzel cihaz biraz daha paran olsa al derdim evet eski cihazlar öyle bir bakıma normal zatenKullandığım için bilmiyorum hocam da eskiden kullandığım tablet öyleydi kuzeniminde şuan öyle ana sayfada 15 FPS akıyor