Yardım İpad A16 sepetim alınır mı ?

tableti o kadar alıyoruz adaptörde orijinal olsun bence zarar falan vermeyelim zaten sepete eklediğim satıcı teknosa herhalde orijinaldir
Spigen de Apple tarafından onaylı bir marka fakat ben de senin gibi düşünüp Apple almıştım. Orası sana kalmış.

iphone alacaksan yanına ipad almak çok mantıklı olur hocam diğer seçenekleri boş verin
60 hz olduğu için kötü bir verim verirmi pek takıldığım konular değil ama sabah mağazadan baktım biraz tablete başka yüksek hzli tabletlerle aradaki fark farkediliyor ama bir yandanda alacağım 3 ürün fiyatı daha mağaza fiyatına yetişmiyor

Ekler

• 1000049448.webp
    1000049448.webp
    777.8 KB · Hit: 18
60 hz olduğu için kötü bir verim verirmi pek takıldığım konular değil ama sabah mağazadan baktım biraz tablete başka yüksek hzli tabletlerle aradaki fark farkediliyor ama bir yandanda alacağım 3 ürün fiyatı daha mağaza fiyatına yetişmiyor
Yakında iPhone 13'e geçeceğim diyorsun. iPhone alma planın varsa iPad tabletten başka bir şey alma.

bu sene mezun senem ders için alıyorum önceliğim o ek olarakta klasik dizi film Youtube falan izlemek için pek oyun oynama tarafında değilim sevmem oyunları
O zaman en iyi seçenek matepad 12x bütçe varsa 12 pro veya 13 pro ders için hem ideal hemde kalem hissiyatı çok iyi

bu sene mezun senem ders için alıyorum önceliğim o ek olarakta klasik dizi film Youtube falan izlemek için pek oyun oynama tarafında değilim sevmem oyunları
Hocam benimde mezun senem ben tablet olarak samsung dusunuyorum yanında kalem geliyor ve ekranını daha cok begendim ama a16 üzmeyecektir simdiden hayırlı olsun

Geri