IPAD AIR KLAVYE TAVSİYESİ

Reaksiyon skoru
1
agalar 33kya 1tb Ipad Air 11 inç m2 6.nesil tablet aldım 3 ay vade farksız, bana baya uygun gibi gözüktü.

şimdi hiç kalite bozmadan aynı fiyat-performansla klavye arıyorum. Logitechler falan pahalı geldi, Wuwi markası kullanan var mı? öneriri misiniz? ya da başka klavye önerisi varsa o da mutlu eder. pek fazla klavye incelemesi bulamadım klasik seriler dışında.

agalar 33kya 1tb Ipad Air 11 inç m2 6.nesil tablet aldım 3 ay vade farksız, bana baya uygun gibi gözüktü.

şimdi hiç kalite bozmadan aynı fiyat-performansla klavye arıyorum. Logitechler falan pahalı geldi, Wuwi markası kullanan var mı? öneriri misiniz? ya da başka klavye önerisi varsa o da mutlu eder. pek fazla klavye incelemesi bulamadım klasik seriler dışında.
1TB yi ne yapacaksın ki? 13 inç alsaydın bari en azından.

1TB yi ne yapacaksın ki? 13 inç alsaydın bari en azından.
hocam sorumun cevabı bu değildi ama yanıtlayayım.

fotoğrafçılık ve video edit işleriyle uğraşıyorum. o nedenle yüksek alan ihtiyacım oluyor, ayrıca 300gb’ın üzerinde bir kitap arşivim var. onun için de lazım oluyor.

Geri