Neler Yeni

İpad Air M1 VS İpad Air M2

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Mehmet B
2 tablet arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim .
pozitif teknoloji sitesinde İpad air 5. nesil 18.000 TL
İpad Air 6. nesil ise 22.000 tl
sizce aradaki fiyat farkına degecek bir gelişme var mı ?

apple ddan eğitim seçip m2 ipad alırsan 24.7k ya pencil pro ile birlikte geliyor.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
2 tablet arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim .
pozitif teknoloji sitesinde İpad air 5. nesil 18.000 TL
İpad Air 6. nesil ise 22.000 tl
sizce aradaki fiyat farkına degecek bir gelişme var mı ?
güçlü her zaman iyidir verebiliyorsan vermeni tavsiye ederim ama tasarruf edersende çok sorun olmaz

Zechion

80+ Silver
Ipad air 5 64GB olan model mi?

Zechion

80+ Silver
O zaman Ipad air m2 kesinlikle. Zaten Ipad air 5'i de 128gb kısmına çıkartmak istesen benzer ücretler olacaklar. He kalem de istersen 2 bin daha verip Öğrenci İndimi ile alabilirsin Apple üzerinden. Hem Ipad Air M2 hem de Apple Pencil Pro Aktif olarak kullandığım ürünler sorun varsa sorabilirsin.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
O zaman Ipad air m2 kesinlikle. Zaten Ipad air 5'i de 128gb kısmına çıkartmak istesen benzer ücretler olacaklar. He kalem de istersen 2 bin daha verip Öğrenci İndimi ile alabilirsin Apple üzerinden. Hem Ipad Air M2 hem de Apple Pencil Pro Aktif olarak kullandığım ürünler sorun varsa sorabilirsin.
kanka ben de m2 ile 10. nesil arasında kaldım m2 aşırı mantıklı yanında apple pencil pro ile fiyatı iyi ama ben bu tableti pdfden soru çözmek ve konu videosu için kullanacağım ilerde üniversitede kullanırım diye de düşün ama mühendislik düşündüğüm için bir laptop zaten alacağım hani genel kullanıcıya m2 aşırı mı kaçar diye düşünüyorum sonra fiyatına bakıyorum pozitif teknolojiden 10. nesil ipad ve usb-c pencil alınca 6 taksit 20k oluyor m2 ipad üstüne bir de apple pencil pro 25 gibi bir fiyata geliyor taksit konusunda sıkıntı olmadığı sürece m2 daha mantıklı geliyor sence ne yapayım

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Mehmet B
mantıklı düşününce applenin sitesinden almak daha mantıklı 2.000 TL'ye pencil pro almış oluyorsun .
ama arada bütçe açıgı kalıyor bunu tamamlamam neredeyse 2 ay sürer , 2 ay sonra fiyatlar nasıl olur acaba ?

Zechion

80+ Silver
kanka ben de m2 ile 10. nesil arasında kaldım m2 aşırı mantıklı yanında apple pencil pro ile fiyatı iyi ama ben bu tableti pdfden soru çözmek ve konu videosu için kullanacağım hani genel kullanıcıya m2 aşırı mı kaçar diye düşünüyorum sonra fiyatına bakıyorum pozitif teknolojiden 10. nesil ipad ve usb-c pencil alınca 6 taksit 20k oluyor m2 ipad üstüne bir de apple pencil pro 25 gibi bir fiyata geliyor taksit konusunda sıkıntı olmadığı sürece m2 daha mantıklı geliyor sence ne yapayım
İşlevlerimiz benzer. 10. nesillerin vakti doluyor artık. 20k vereceğine 5 daha koyup kesinlikle M2 almanı öneririm. Kalemden de memnunum şuan baya. Apple'da en fazla 3 taksit yapıyor. Aşırı kaçacağını da düşünmüyorum. Uzun süre götürür işte. Yalnız bu Apple sitesinde yazana göre indirim 21 ekimde bitiyor haberin olsun.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
İşlevlerimiz benzer. 10. nesillerin vakti doluyor artık. 20k vereceğine 5 daha koyup kesinlikle M2 almanı öneririm. Kalemden de memnunum şuan baya. Apple'da en fazla 3 taksit yapıyor. Aşırı kaçacağını da düşünmüyorum. Uzun süre götürür işte. Yalnız bu Apple sitesinde yazana göre indirim 21 ekimde bitiyor haberin olsun.
İndirim süre işi sıkıntıymış ben ikisinden birini anca sonraki ay hatta belki daha geç alabileceğim :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,430
Üyeler
163,318
Son üye
Liosal
Top Bottom