Ipad almayı düşünsem en az kaçıncı nesil almalıyım

afkhoca

80+
Reaksiyon skoru
44
Bütçe
7250
Hayırlı akşamlar simdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim
1 haftadır tablet arıyorum Androidlere baktım 7 8 bine düzgün bisey bulamadim pek 1 2 tane vardı kararsız kaldım onlarlda
Ikinci el ipad almayı düşünsem kaçıncı nesil almalıyım en kotu 1 sene sonra veya 6 ay sonra satacak olsa.
En kötü hangi nesil daha iyi hızlı gider
Ipad iphone apple hic kullanmadım detaylarını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

9. nesil

Hayırlı akşamlar simdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim
1 haftadır tablet arıyorum Androidlere baktım 7 8 bine düzgün bisey bulamadim pek 1 2 tane vardı kararsız kaldım onlarlda
Ikinci el ipad almayı düşünsem kaçıncı nesil almalıyım en kotu 1 sene sonra veya 6 ay sonra satacak olsa.
En kötü hangi nesil daha iyi hızlı gider
Ipad iphone apple hic kullanmadım detaylarını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Bulursan 10. Nesil alırsan elden çıkarması kolay olur ama en az olarak 8. Nesil - 9. Nesil bak.

9 da 6 7 ye temiz bulunur mu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellik veya dış kasa olarak 10 ile 9 arasında fark var mi
Dış kasa ve özellikler komple farklı 10. Nesilde. 9. İle 8. Nesil neredeyse aynı.

o paraya ipad alma :D illa diyorsan en az 9. nesil alınmalı

Anlamadığım için sordum
9. Nesil 7 8 e cok rahat var
10. Nesil de 8 9 a var
nerde çok rahat varmış düzgünmü temizmi hocam atarmısınız 9 nesil artık eskidi ve 10. nesil o fiyata icloud şifresi bilinmeyen tablet verirler

matepad 11.5 temiz bulursan 7.5-8 civarına kalem klavyesiyle beraber bulunabiliyor önerdiğim bir tablet 2023-2024 modelleri 2. elde uygun

Çalıntı cihaz, sahibine kilitli legal şekilde kullanılamaz.

9 civarı temiz sorunsuz 10. Nesil düşürebilirsen al. Olmazsa da 5 bin liralara 8. Nesiller var iş görür.
apple bana kalırsa bu bütçede para tuzağı min 10. nesil mantıklı olur oda adamın bütçesini aşıyor hocam android tablet önersek daha uygun olur.

Ekler

• Screenshot_20250911_214426_com.abtnprojects.ambatana.webp
    Screenshot_20250911_214426_com.abtnprojects.ambatana.webp
    110.6 KB · Hit: 27
nerde çok rahat varmış düzgünmü temizmi hocam atarmısınız 9 nesil artık eskidi ve 10. nesil o fiyata icloud şifresi bilinmeyen tablet verirler

matepad 11.5 temiz bulursan 7.5-8 civarına kalem klavyesiyle beraber bulunabiliyor önerdiğim bir tablet 2023-2024 modelleri 2. elde uygun
Cok kisi ile konuştum ama anlaşamıyoruz bir türlü adamlar karar veriyor 7 ye anlaşıyoruz sonradan fiyat artırıyor falan ne.biljm 2 3 gundur sabrım sinandi yani dedim bir de apple tarafına bakayım

Çalıntı cihaz, sahibine kilitli legal şekilde kullanılamaz.

9 civarı temiz sorunsuz 10. Nesil düşürebilirsen al. Olmazsa da 5 bin liralara 8. Nesiller var iş görür.
Illegalse bizibozar

9 10 bin arası temiz düşer gibi

Cok kisi ile konuştum ama anlaşamıyoruz bir türlü adamlar karar veriyor 7 ye anlaşıyoruz sonradan fiyat artırıyor falan ne.biljm 2 3 gundur sabrım sinandi yani dedim bir de apple tarafına bakayım
apple tarafında ucuz ürün bulamazsın hadi buldun diyelim buldugun eski cihaz olacak hafızası 64gb olacak ve bu çok az , oyuzden sana tavsiyem android cihaz bakman. Yukarıda önerdiğim tabletin başka modelini kullanıyorum çok memnunum kalem konusunda samsungu tokatlar apple ile yarışır.

apple tarafında ucuz ürün bulamazsın hadi buldun diyelim buldugun eski cihaz olacak hafızası 64gb olacak ve bu çok az , oyuzden sana tavsiyem android cihaz bakman. Yukarıda önerdiğim tabletin başka modelini kullanıyorum çok memnunum kalem konusunda samsungu tokatlar apple ile yarışır.
Yani Android apple ayrımım yok
İşimi görsün yeter sadece

Geri