Neler Yeni

Yardım iPad cellularla yurt dışı telefon kullanılır mı

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Arkadaşlar ipad cellular+wifi olan bir tablet alsam hep yanımda taşırım muhtemelen bunu yurtdışı cihaza hat olarak okutabilir miyim icloudları eşleyip
ona göre cellular alacağım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Arkadaşlar ipad cellular+wifi olan bir tablet alsam hep yanımda taşırım muhtemelen bunu yurtdışı cihaza hat olarak okutabilir miyim icloudları eşleyip
ona göre cellular alacağım
anca whatsapp üzerinden internetle ararsın diye düşünüyorum düşük model iphone alıp onla yaparsan daha iyi olur

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anca whatsapp üzerinden internetle ararsın diye düşünüyorum düşük model iphone alıp onla yaparsan daha iyi olur
hocam tablet ihtiyacım var da tablet alacağım eğer ki ucuz telefon niyetine kullanabiliyorsam direkt cellular alıp iki telefon taşımayayım diyorum zaten hukuk okumak gibi bir niyetim var tablet hep yanımda olmalı

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
hocam tablet ihtiyacım var da tablet alacağım eğer ki ucuz telefon niyetine kullanabiliyorsam direkt cellular alıp iki telefon taşımayayım diyorum zaten hukuk okumak gibi bir niyetim var tablet hep yanımda olmalı
hocam sms ve hat üzerinden arama ile işiniz olmayacaksa olur cellular ipadlerde sms ve hat üstünden arama yapılıyor mu bilmiyorum

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İpad cellular sadece İnternete girmeni sağlar.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular