İpad mi almalıyım Samsung tablet mi?

turgutt0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
132
Bütçe
25000
Dünde konu açmıştım ama iyice kafam karıştı. Bilgisayar müh okuyorum 2. Sınıfa geçtim not almak ve film izlemek için kullanacağım. Uzun ömürlü olsun isterim. Ekosistem çok önemli olur mu bilmem ama telefonum iPhone. Bende tablet olarak s9, iPad ve s10fe+ modelleri arasında kaldım. Açıkçası iPad uygulamalar ve kalem olarak çok pahalı geldi öğrenci indirimleri vs dediler ama iPad Air ler indirimde en düşük 27 k dan başlıyor diye gördüm benim bütçem 20k çok zorlarsam 25k olur. Bu yüzden kafam karıştı tekrar yazmak istedim tab s9 mu s10fe+ mi yoksa iPad mi?

Oyun oynanmayacaksa tablette s10 fe alın geçin ekstra para harcamaya değmez ipad için
daha büyük ekran isterseniz ki tavsiye etmem s10fe + alabilirsiniz
Biraz daha çıkıp s9 almak da mantıklı oled 120hz snapdragon işlemci vs ile.

Gidip mağazada test edin bence, bu bütçede S10+'da bulabilirsiniz. Aralarında en iyi ekran deneyimini S9 ve S10+ sunar.

Ben de bilgisayar mühendisiyim. Yazın tablete bakmiyorsun bile ucuz al geç. S9 fe kullanıyorum gayet yeterli, masrafı yok.

OLED olmadığı sürece bu bütçede samsung almanın mantığı yok. Ayrıca telefonun da iPhone. Kalem lazımsa da kalan bütçeyle alırsın.

Apple’dan öğrenci indirimi ile iPad Air ve AirPods 4 alın airpodsu açmadan rahatlıkla satabilirsiniz o parayla pencil pro alırsınız 25k ya felan gelir tablet+kalem

Dünde konu açmıştım ama iyice kafam karıştı. Bilgisayar müh okuyorum 2. Sınıfa geçtim not almak ve film izlemek için kullanacağım. Uzun ömürlü olsun isterim. Ekosistem çok önemli olur mu bilmem ama telefonum iPhone. Bende tablet olarak s9, iPad ve s10fe+ modelleri arasında kaldım. Açıkçası iPad uygulamalar ve kalem olarak çok pahalı geldi öğrenci indirimleri vs dediler ama iPad Air ler indirimde en düşük 27 k dan başlıyor diye gördüm benim bütçem 20k çok zorlarsam 25k olur. Bu yüzden kafam karıştı tekrar yazmak istedim tab s9 mu s10fe+ mi yoksa iPad mi?
ekosistem bence önemli ders çalışırken + katkısı olur ben samsung aldım sadece içerik tüketiceksem daha iyi ama ders konusunda ipadler daha iyi olur telefonunla aynı marka olduğundan örneğin samsung telefonla samsung tableti kullanırken kendi aralarındaki o senkronizasyon işlerimi hızlandırıyor ortak kopyala yapıştır olsun notların senkronizasyonu olsun uzun ömürlülük açısından ipad rakipsiz olur

Apple’dan öğrenci indirimi ile iPad Air ve AirPods 4 alın airpodsu açmadan rahatlıkla satabilirsiniz o parayla pencil pro alırsınız 25k ya felan gelir tablet+kalem
Al sat işi saçmaymıs kalem gereksiz pahalı satılıyor dışarıdaki fiyatıyla Apple’daki fiyatı aynı

Al sat işi saçmaymıs kalem gereksiz pahalı satılıyor dışarıdaki fiyatıyla Apple’daki fiyatı aynı
Baktım kalemi bedavaya veriyor fakat alacağım tableti pahalıya gelmiş oluyor 11 in air tablete 27k vermek istemedim şu an
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OLED olmadığı sürece bu bütçede samsung almanın mantığı yok. Ayrıca telefonun da iPhone. Kalem lazımsa da kalan bütçeyle alırsın.

Oled olarak s9 düşünüyorum kalem de 5 k orijinali o yüzden açıkçası samsung daha yatkın gibi şu an

Bilgisayar mühendisliği 3. sınıfa geçtim 2. sınıfta tablet almadığım için pişman olmuştum. Kullandığım cihazların hepsi apple olduğu için ve apple ekosistemini beğendiğim için ben de ipad almayı düşünüyorum. Okul çevremdeki çoğu kişi s9 kullanıyor o tablette yeterli düzeyde ama dediğim gibi eğer ekosistem rahatlığını istiyorsan ipad öneririm. İpad air yerine düz ipad almayı da düşünebilirsin m3 işlemci bir tablet için çok fazla. A16 iPad ve kalem alırsan belki bütçen için daha uygun gelir. Önceki mesajları okumadım belki başkası önermiştir veya aksini söylemiştir bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri