IPad Pro m4 pubg mobile kasma sorunu

Memoli12345

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
422
Arkadaşlar merhabalar iPad Pro m4 ü alıp güncelleme kaynak vs hepsini indirip oyuna girip oynayan arkadaşlarım varsa lütfen söylesin 60 fps e düşme problemi varmı sizdede bende böyle bir sorum var herşeyi denedim gene düzeltemedim lütfen çözümünü bulan yazsın en son apple servisine gideceğim

Aynı sorun bende de var arenada birden kasıyor fps 120 ama kasma yapıyor. Geri iade mi edelim ne yapalım. Apple ile görüştünüz mu

Aynı sorun bende de var. Sanırsam bir optimizasyon problemi var ya Pubg yada apple tarafında.

Hocam geçmiş olsun, yaşadığın sorunun adı 'Thermal Throttling'. Yani cihaz ısındığı için kendini korumaya alıp işlemci hızını düşürüyor, bu yüzden o takılmaları (drop) yaşıyorsun.
iPad'i sıfırlaman veya oyunu silmen işe yaramaz çünkü bu donanımsal bir koruma. Ben de aynı sorunu iPad 9. nesilde yaşıyordum, şu yöntemlerle çözdüm:
Kesinlikle kılıfsız oyna (Isı dağılmalı).
iOS ayarlarından 'Hareketi Azalt'ı açman lazım, işlemciyi çok rahatlatıyor.
Oyun içi grafikleri asla HD yapma, 'Akıcı' ve en yüksek kare hızında kalsın.
Ben bu konuda detaylı bir rehber hazırladım, hangi ayarı kapatman gerektiğini resimli anlattım. Buradaki adımları uygularsan cihaz eski haline döner:
Çözüm Rehberi:https://cep-telefonuna-oyun-indir.blogspot.com/2026/01/pubg-mobile-ipad-kasma-sorunu-fps-drop.html

Hocam geçmiş olsun, yaşadığın sorunun adı 'Thermal Throttling'. Yani cihaz ısındığı için kendini korumaya alıp işlemci hızını düşürüyor, bu yüzden o takılmaları (drop) yaşıyorsun.
iPad'i sıfırlaman veya oyunu silmen işe yaramaz çünkü bu donanımsal bir koruma. Ben de aynı sorunu iPad 9. nesilde yaşıyordum, şu yöntemlerle çözdüm:
Kesinlikle kılıfsız oyna (Isı dağılmalı).
iOS ayarlarından 'Hareketi Azalt'ı açman lazım, işlemciyi çok rahatlatıyor.
Oyun içi grafikleri asla HD yapma, 'Akıcı' ve en yüksek kare hızında kalsın.
Ben bu konuda detaylı bir rehber hazırladım, hangi ayarı kapatman gerektiğini resimli anlattım. Buradaki adımları uygularsan cihaz eski haline döner:
Çözüm Rehberi:https://cep-telefonuna-oyun-indir.blogspot.com/2026/01/pubg-mobile-ipad-kasma-sorunu-fps-drop.html
Alakası yok M4 den bahsediyoruz yazılımsal birşeydir ve büyük ihtimalle şuan yoktur 😀

Alakası yok M4 den bahsediyoruz yazılımsal birşeydir ve büyük ihtimalle şuan yoktur 😀
Hocam ben bu konuyu açtıktan 2 ay sonra yama yayınladırlar ve çözüldü tamamen ama şuan m4 iPad Pro yok elimde sattım gitti pc den devam ediyorum çok şükür öylede yaptım iyiki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,389
Üyeler
187,328
Son üye
cepo
Geri