11. Nesil çöp onu alma sakınhocam bence sırf ders ıcın 45k vermek cok mantıksız tabletten de anca mobıl oyun oynanır hadı en babasıda pubg olsun delta force olsun car x street olsun baska mobıl oyun yok
11.nesıl almak daha mantıklı gıbı
arkadasım kullanıyor neyı cop11. Nesil çöp onu alma sakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya ipad pro al ya s11 bence
s11 ile karşılaştırınca pili işlemcisi ekranı çöparkadasım kullanıyor neyı cop
dostum hıc ıos bır tablet kullandın mıs11 ile karşılaştırınca pili işlemcisi ekranı çöp
ikisini yan yana karşılaştırdığımdan söylüyorum bunudostum hıc ıos bır tablet kullandın mı
ben s11 ıle degıl ama s10fe plus x626 ıle karsılastırdım 11.nesıl ezıp gecıyorikisini yan yana karşılaştırdığımda söylüyorum bunu
Samsung ile ipad karşılaştırılmaz bende a16 yani 11.nesil var şarjı hızlı gidiyor ona diyecek bir şey yok ama canavar gibi cihaz tek sorunu bütçe dostu olduğu için 60hz olması ve bu yüzden oyunlarda max 60fps vermesi hz kısıtlıyor yani daha yüksek hz olsa emin ol daha yüksek fps verir. Kasma donma asla yaşamadıms11 ile karşılaştırınca pili işlemcisi ekranı çöp
s10 fe plus ne kanka s6 ile karşılaştırsaydın daha rahat ezip geçiyor derdinben s11 ıle degıl ama s10fe plus x626 ıle karsılastırdım 11.nesıl ezıp gecıyor