EpicAykut
80+
App Store A girdiğinde Gmail sorunca benim eşqalÇök çök çök
Mesaj otomatik birleştirildi:
7 ağustosta başlamış bu fırsat bu arada
App Store A girdiğinde Gmail sorunca benim eşqalÇök çök çök
Niye bu kadar ucuza satsınarkadaşlar çoğu kişiye gelmiş
Sürekli yeni site açıyorlar hep aynı yalan.arkadaşlar çoğu kişiye gelmiş
dolandırıyonda en azında 10k falana yaz fiyatı tekniğin iyi de geliştirmen lazım
Dolandırıcı
yakupun dolandırıcı olmadığı bilgisi nerden ulaştı hocam elimize
şahsen ben böyle bi işe kalkışsam bunu yapardım
Apple kendi üni indirimi yapıyor ama bu kadar fark asla olamaz
Çök çök çök
gerçek mi diye şüpheye bile düşüyorsanız sıkıntı var demektir 15k olan indirimle nasıl 7k olsun
Dolandırıcı.İlgili kampanya, Anlaşma kapsamında Alaldim (AKARAT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ) aracılığı ile yapılmaktadır. Ürünler, firmamızda faaliyet gösteren satıcımız tarafından tarafınıza gönderilmektedir. iPhone 11 64 GB (Aksesuarsız Kutu) adlı ürün, sadece öğrenci ve öğretmenlere özel fiyatla %50 oranıyla indirimli fiyat üzerinden satışa sunulmaktadır. İPhone 11 64 GB Adlı ürün, Apple'dan Eğitim Yetkilisi olarak indirimli bir biçimde tahsis edilmektedir. Kampanyanın amacı, Alaldim’un viral olarak reklamı ve tanınmasının sağlanmasıdır. Kısa süreli bu kampanyaya katılmak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız, öğrenci veya öğretmen olmanız gerekmekte olup, aynı adrese en fazla 1 ADET indirimli ürün siparişi verebilirsiniz. Bir kullanıcının daha fazla sipariş verdiği tespit edildiğinde siparişi iptal edilmektedir. Sipariş verirken öğretim belgenizi siparişlerim bölümünden iletmelisiniz. Yararlanabilecek kullanıcı tipleri; İlkokul, Ortaokul, Lise, Üniversite öğrencileri, Açık Öğretim öğrencileri, Sözleşmeli ve kadrolu tüm öğretmenlerdir. Rektörler, öğretmen olarak faal olmadıklarından dolayı faydalanamazlar. canlı destekde böyle yazdılar